Easy Life scoort
4.2 op basis van
12914 beoordelingen

Poetshulp Evergem

Wilt u graag een betrouwbare poetshulp in Evergem vinden, maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken? Easy Life weet als geen ander dat het vinden van een goede poetshulp in Evergem niet eenvoudig is. Maar door ons uitgebreide bestand aan poetshulpen, die allen gescreend zijn, weten wij u snel voor te stellen aan een professionele en betrouwbare poetshulp in Evergem.

Easy Life: betrouwbare en goede poetshulpen

Doordat wij onze poetshulpen gescreend hebben alvorens ze op te nemen in ons bestand, kunnen wij kwaliteit én betrouwbaarheid garanderen. U bent dus verzekerd van een goede poetshulp en hoeft u geen zorgen te maken. U hoeft zelf niet te zoeken naar een poetshulp in Evergem en na te vragen of deze hulp wel betrouwbaar is en goed werk levert. Nee, Easy Life neemt u dit alles uit handen en stelt u voor aan een passende poetshulp. Makkelijker kan het niet, toch?

Wat kan de poetshulp doen?

U bent misschien gewend dat de poetshulp enkel taken uitvoert als stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Met een poetshulp van Easy Life kunt u zelf overleggen welke taken u graag gedaan zou willen zien. Dit kan betekenen, dat de poetshulp uw strijk verzorgt, uw boodschappen in huis haalt of uw maaltijd voor u bereidt. Kunt u zich voorstellen hoeveel tijd en moeite u uit handen genomen kan worden? Dat is écht Easy Life!

Wat zijn de voordelen van Easy Life?

Naast het feit dat Easy Life u een barre zoektocht naar een goede poetshulp in Evergem uit handen neemt en deze hulp u maximale ondersteuning biedt in het huishouden, heeft een hulp via Easy Life nog meer voordelen. De poetshulpen via Easy Life zijn betaalbaar en werken via dienstencheques. Dit houdt in dat u de poetshulp betaalt met dienstencheques die u vooraf besteld heeft. De kosten voor deze dienstencheques zijn gedeeltelijk af te trekken van de belasting.

Een poetshulp in Evergem? Easy Life!

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, profiteren van alle voordelen van een poetshulp via Easy Life? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers gaan dan enthousiast aan de slag om de beste poetshulp in Evergem voor u te vinden. Binnen korte tijd kunt u genieten van een proper huis én meer vrije tijd. Wacht daarom niet langer en ga voor een easy life!

of bel
050 30 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Erwin V. uit Zandhoven heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Siska D. uit Sint-Niklaas heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nick V. uit Muizen heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart G. uit Lede heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Saskia W. uit Haasrode heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.