Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Edegem

Hebt u een druk leven, of bent u misschien lichamelijk niet in staat om uw huishoudelijke taken uit te voeren? Bent u daarom op zoek naar een betrouwbare poetshulp in Edegem die u kan ondersteunen bij verschillende huishoudelijke taken? Dan stellen wij u graag voor aan één van onze zorgvuldig gescreende en geselecteerde poetshulpen, zodat u veel werk uit handen genomen kan worden.

Een poetshulp vinden

Het vinden van een poetshulp in Edegem is vaak niet eenvoudig. Er gaat veel tijd in zitten om een hulp in de huishouding te zoeken. Daarnaast weet u vaak niet of deze poetshulp wel betrouwbaar is en goed werk levert. Easy Life heeft een breed netwerk aan poetshulpen en werkt met poetshulpen die vooraf gescreend zijn. U vaart mee op onze kennis en ervaring op het gebied van professionele poetshulpen. Wij nemen u graag tijd en moeite uit handen om de beste match voor u te vinden!

Voordelen

Wanneer u kiest voor een poetshulp via Easy Life, dan bent u zeker van een proper huis. Maar ook bij andere huishoudelijke taken kan de poetshulp u van dienst zijn. In overleg kan deze hulp namelijk ook uw boodschappen doen, uw maaltijd koken en uw strijk verzorgen. Wat een fijn idee, toch? Daarnaast heeft u als particulier recht op het gebruik van dienstencheques voor het uitbetalen van de poetshulp, ook in de regio van Edegem.

Dienstencheques

Dienstencheques zijn een gemakkelijke en voordelige manier om uw poetshulp te betalen. Een goede poetshulp via Easy Life kost ongeveer 9 Euro per uur. Een dienstencheque staat gelijk aan dit bedrag en dat maakt de betaling van de poetshulp eenvoudig. Niet alleen is het bedrag de huishoudelijke hulp niet hoog te noemen, de kosten zijn ook nog eens 20% aftrekbaar van de belasting. Als particulier geniet u dus vele voordelen voor het aannemen van een poetshulp met dienstencheques.

Easy Life = meer tijd voor uzelf

Samengevat wordt u veel tijd bespaard: zowel bij het vinden van een poetshulp in Edegem, als bij het verrichten van huishoudelijk werk. Het enige wat u hoeft te doen, is het invullen van het online aanvraagformulier. Onze medewerkers pakken uw verzoek snel op en gaan enthousiast aan de slag om de juiste poetshulp voor u te vinden. Binnen korte tijd kunt u genieten van een proper huis en meer tijd voor uzelf! Easy Life maakt uw leven eenvoudiger!

of bel
+32 3 888 32 35
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Joke D. uit Eksaarde heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Slavica L. uit Waarschoot heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bram D. uit Brugge heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mariette V. uit Leuven heeft 27 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mariette V. uit Leuven heeft 27 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.