Easy Life scoort
4.2 op basis van
11311 beoordelingen

Poetshulp Duffel

Wilt u een proper huis, maar ontbreekt u de tijd om het huishouden op orde te houden? Of bent u misschien lichamelijk niet in staat om alle taken zelf te doen? Dan helpen wij u graag bij het vinden van een goede en betrouwbare poetshulp in Duffel. Zo bent u zelf geen tijd kwijt aan het zoeken naar een poetshulp en aangezien Easy Life elke poetshulp screent, weet u zeker dat u de juiste kracht in huis haalt!

Betrouwbare en professionele hulp

Wanneer u Easy Life inschakelt om voor u een poetshulp in Duffel te vinden, dan weet u zeker dat u een kundige en betrouwbare hulp in de huishouding krijgt. Wij screenen alle poetshulpen nauwkeurig, zodat wij kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp kunnen waarborgen. Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar de juiste match!

Werkzaamheden poetshulp

U haalt natuurlijk een poetshulp in huis, om u te helpen bij het schoonmaken van uw huis. Veel voorkomende werkzaamheden daarbij zijn stofzuigen, dweilen en ramen wassen. Maar wist u dat u de poetshulp via Easy Life in overleg ook andere taken kan laten uitvoeren? Hierbij kunt u denken aan het doen van uw boodschappen, het doen van de strijk en het voorbereiden of koken van uw avondmaaltijd. De poetshulp is dus van grote, toegevoegde waarde!

Poetshulp in Duffel via dienstencheques

Mocht u een poetshulp via Easy Life inschakelen, dan kunt u deze hulp via dienstencheques uitbetalen voor de geleverde diensten. Eén gewerkt uur staat ongeveer gelijk aan één dienstencheque, welke een waarde heeft van 9 Euro. Een heel redelijk tarief en een bijkomend voordeel is dat u de kosten voor dienstencheques voor een deel kunt aftrekken van de belasting. Zo geniet u een fiscaal voordeel en hoeft u niet steeds contant geld in huis te halen. Bij uw gemeentekantoor kunt u navragen of u eventueel in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget, wat te besteden is aan de poetshulp.

Easy Life: gemakkelijk!

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een poetshulp in Duffel via Easy Life biedt? Wilt u graag gebruik maken van onze uitgebreide kennis en grote netwerk aan poetshulpen? Via het online formulier kunt u snel en eenvoudig een poetshulp in Duffel aanvragen. Zodra onze medewerkers uw online formulier ontvangen, gaan zij enthousiast aan de slag om de best passende poetshulp voor u te vinden. Easy Life maakt het leven écht een stukje gemakkelijker!

of bel
03 449 70 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Nico R. uit Maldegem heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jos C. uit Riemst heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katrijn H. uit Lochristi heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Greta L. uit Kontich heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marc L. uit Oosterzele heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.