Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Dilbeek

Bent u op zoek naar een poetshulp in Dilbeek? Maar, is het moeilijk om een goede en betrouwbare poetshulp te vinden? Verdoe geen tijd meer en laat Easy Life u snel helpen. Dit professioneel poetsbureau weet als geen ander waar de beste poetshulp in Dilbeek te vinden is en biedt u vele voordelen.

Een eerlijke poetshulp uit Dilbeek

Het is niet altijd eenvoudig om een goede en betrouwbare poetshulp te vinden. Easy Life is de oplossing. Als professioneel poetsbureau heeft Easy Life een groot bestand aan professionele poetshulpen. Alvorens deze poetshulpen in het bestand opgenomen zijn, hebben zij een strenge screening van Easy Life doorstaan. Zo kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen en kunt u zorgeloos het huishouden uit handen geven!

Voordeel poetshulp met dienstencheques

Een poetshulp in Dilbeek via Easy Life is uit te betalen met dienstencheques. Dit werkt eenvoudig en is een veilige manier van betalen. Het geeft u teven een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief, maakt het wel erg aantrekkelijk om een huishoudhulp in huis te nemen! Dienstencheques kunt u zelf online bestellen. Kunt u hierbij best wat hulp gebruiken? Dan staan de medewerkers van dit professioneel poetsbureau klaar en nemen dit regelwerk graag uit handen. Dat is de service van Easy Life.

Huishoudelijke taken voor de poetshulp

Een poetshulp van Easy Life is niet een doorsnee poetshulp. Zij kan namelijk meer voor u betekenen, dan alleen maar stof afnemen, stofzuigen en dweilen. In overleg kunt u ook andere huishoudelijke taken uit handen nemen. Denkt u daarbij aan het strijken van uw was, het opmaken van de bedden of het doen van uw boodschappen. Alles aan kant en de grote klussen gedaan; wat een gemak! Zo houdt u extra tijd over voor leukere zaken!

Easy Life vindt de beste poetshulp in Dilbeek

Wilt u ook graag genieten van al deze voordelen? Neemt u dan snel contact op met de medewerkers van Easy Life. Zij gaan direct op zoek naar de beste poetshulp in Dilbeek. Geeft u vooral uw wensen aan, zodat de beste match gemaakt kan worden. Zo kunt u op korte termijn genieten van meer vrije tijd en een schoon en geordend huishouden. Easy Life zorgt echt voor een meer gemak!

of bel
+32 2 669 92 96
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Mariette V. uit Leuven heeft 37 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carolien V. uit Zwijndrecht heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katrien T. uit Tielt-Winge heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jodie K. uit Boechout heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Leslie S. uit Koersel heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.