Easy Life scoort
4.2 op basis van
22519 beoordelingen

Poetshulp Dendermonde

Bent u op zoek naar een poetshulp in Dendermonde? Iemand die u kan helpen in het huishouden, zodat u meer tijd heeft voor andere zaken? Easy Life neemt u graag de moeite uit handen om een betrouwbare en professionele poetshulp in Dendermonde te vinden. Dan bespaart u al direct meer tijd en bent u verzekerd van een gedegen huishoudelijke hulp.

Professioneel en betrouwbaar

Easy Life zorgt dat iedere poetshulp uitvoerig gescreend wordt, alvorens de hulp in de database opgenomen wordt. Dit houdt in dat u ervan op aan kunt dat de poetshulp die u voorgesteld krijgt, professioneel en betrouwbaar is. Easy Life staat voor kwaliteit!

Wat kan de poetshulp doen?

Wanneer u op zoek bent naar een poetshulp in Dendermonde, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar iemand die u kan helpen bij het schoonmaken van uw huis. De meest voorkomende werkzaamheden zijn stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar wellicht kunt u ook hulp gebruiken bij bijvoorbeeld het doen van de strijk, bij de dagelijkse boodschappen en bij het bereiden van uw maaltijd. De poetshulp via Easy Life kan in overleg dit soort taken ook op zich nemen en u op die manier nog meer tijd en moeite besparen.

Poetshulp in Dendermonde met dienstencheques

Wanneer u via Easy Life een poetshulp inschakelt, dan dient u deze via dienstencheques uit te betalen. Betaling via dienstencheques is eenvoudig en handig; u hoeft immers geen contant geld meer in huis te halen. Eén gewerkt uur staat ongeveer gelijk aan 9 Euro: de waarde van één dienstencheque. Naast het betaalgemak, hebben dienstencheques nog een ander bijkomend voordeel. De kosten voor dienstencheques kunt u gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Daarnaast kunt u bij uw gemeente informeren of u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget, wat te besteden is aan de poetshulp.

Easy Life brengt gemak

Easy Life kan u dus van dienst zijn bij het vinden van een goede poetshulp in Dendermonde. Wilt u graag gebruik maken van onze expertise en ons uitgebreide netwerk aan poetshulpen? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het invullen van het online aanvraagformulier. Dat kost maar een enkele minuut. Zodra onze medewerkers uw aanvraag ontvangen, zullen zij zo snel mogelijk op zoek gaan naar de juiste match. Binnenkort geniet u van een proper huis én meer vrije tijd. Easy Life brengt gemak in uw leven!

of bel
+32 5 269 04 94
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Amal B. uit Edegem heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mieke V. uit Lovendegem heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mariette V. uit Leuven heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Denis M. uit Trooz heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Caroline N. uit Oud-Turnhout heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.