EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Deinze

Wilt u graag een propere woning, maar heeft u vanwege uw job, gezin of hobby’s niet genoeg tijd over om alle huishoudelijke taken uit te voeren? Of misschien bent u lichamelijk niet in staat om het huishouden te doen. Wat de reden ook mag zijn, EasyLife helpt u graag bij het vinden van de beste poetshulp in Deinze. Op die manier bent u zelf geen kostbare tijd kwijt aan het zoeken naar een hulp en bent u daarnaast verzekerd van een betrouwbare en goede poetshulp.

Betrouwbaar en proper

Wanneer u EasyLife vraagt om een poetshulp in Deinze voor u te vinden, dan weet u zeker dat u de juiste kracht in huis haalt. EasyLife hecht namelijk veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit en dat is de reden dat zij iedere poetshulp eerst screenen, alvorens deze voor EasyLife aan de slag mag gaan. De poetshulp die EasyLife aan u voorstelt, voldoet dus aan de strenge eisen van het bedrijf. Op basis van uw wensen en eisen gaat EasyLife op zoek naar de best passende poetshulp in Deinze!

Activiteiten van de poetshulp

U haalt een poetshulp natuurlijk in huis om u te ondersteunen bij het schoonhouden van uw woning. Waar een standaard poetshulp het houdt bij stof afnemen, stofzuigen en dweilen, gaat een poetshulp van EasyLife een stap verder. In overleg kunt u namelijk ook andere huishoudelijke taken laten uitvoeren. Denk hierbij aan het doen van de boodschappen, het klaarzetten van uw maaltijd of het verzorgen van uw strijk. Zo wordt de poetshulp écht een waardevolle hulp in de huishouding. EasyLife!

Poetshulp in Deinze betalen met dienstencheques

Het betalen van de poetshulp met dienstencheques heeft vele voordelen. Het brengt gemak, veiligheid en geeft een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Het uurtarief van een poetshulp van EasyLife is al gunstig, maar door de mogelijkheid te betalen met dienstencheques, wordt het wel heel erg aantrekkelijk! Dienstencheques kunt u zelf bestellen, maar mocht u daar zelf moeite mee hebben, dan kunt u dat ook overlaten aan de deskundige medewerkers van EasyLife.

Easylife: voor de beste poetshulp in Deinze!

Gemak, uitgebreide mogelijkheden en een voordelig tarief. Wat wilt u nog meer? Neemt u snel contact op met EasyLife en u kunt op korte termijn genieten van meer vrije tijd en een propere woning. U kunt het online formulier invullen, maar ook telefonisch kunt u de medewerkers van EasyLife bereiken. Zij helpen u graag zo snel mogelijk aan de best passende poetshulp in Deinze.

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid