Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetshulp Deinze

Wilt u graag een propere woning, maar heeft u vanwege uw job, gezin of hobby’s niet genoeg tijd over om alle huishoudelijke taken uit te voeren? Of misschien bent u lichamelijk niet in staat om het huishouden te doen. Wat de reden ook mag zijn, Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste poetshulp in Deinze. Op die manier bent u zelf geen kostbare tijd kwijt aan het zoeken naar een hulp en bent u daarnaast verzekerd van een betrouwbare en goede poetshulp.

Betrouwbaar en proper

Wanneer u Easy Life vraagt om een poetshulp in Deinze voor u te vinden, dan weet u zeker dat u de juiste kracht in huis haalt. Easy Life hecht namelijk veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit en dat is de reden dat zij iedere poetshulp eerst screenen, alvorens deze voor Easy Life aan de slag mag gaan. De poetshulp die Easy Life aan u voorstelt, voldoet dus aan de strenge eisen van het bedrijf. Op basis van uw wensen en eisen gaat Easy Life op zoek naar de best passende poetshulp in Deinze!

Activiteiten van de poetshulp

U haalt een poetshulp natuurlijk in huis om u te ondersteunen bij het schoonhouden van uw woning. Waar een standaard poetshulp het houdt bij stof afnemen, stofzuigen en dweilen, gaat een poetshulp van Easy Life een stap verder. In overleg kunt u namelijk ook andere huishoudelijke taken laten uitvoeren. Denk hierbij aan het doen van de boodschappen, het klaarzetten van uw maaltijd of het verzorgen van uw strijk. Zo wordt de poetshulp écht een waardevolle hulp in de huishouding. Easy Life!

Poetshulp in Deinze betalen met dienstencheques

Het betalen van de poetshulp met dienstencheques heeft vele voordelen. Het brengt gemak, veiligheid en geeft een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Het uurtarief van een poetshulp van Easy Life is al gunstig, maar door de mogelijkheid te betalen met dienstencheques, wordt het wel heel erg aantrekkelijk! Dienstencheques kunt u zelf bestellen, maar mocht u daar zelf moeite mee hebben, dan kunt u dat ook overlaten aan de deskundige medewerkers van Easy Life.

Easy Life: voor de beste poetshulp in Deinze!

Gemak, uitgebreide mogelijkheden en een voordelig tarief. Wat wilt u nog meer? Neemt u snel contact op met Easy Life en u kunt op korte termijn genieten van meer vrije tijd en een propere woning. U kunt het online formulier invullen, maar ook telefonisch kunt u de medewerkers van Easy Life bereiken. Zij helpen u graag zo snel mogelijk aan de best passende poetshulp in Deinze.

of bel
+32 9 253 23 03
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marleen S. uit Lommel heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elodie V. uit Evere heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kate S. uit Merchtem heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ronny W. uit Laakdal heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els M. uit Stevoort heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.