EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Brussel

Komt u tijd tekort om het huishouden op orde te houden? Of bent u misschien lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Het kan natuurlijk ook zijn dat u een hekel hebt aan poetsen… Wat de reden ook is, het is tijd om EasyLife in te schakelen! Dit professioneel poetsbureau helpt u snel aan een voordelige, professionele en betrouwbare poetshulp in Brussel. Op deze manier bespaart u zichzelf al een hoop tijd en moeite; het vinden van de beste poetshulp is nu eenmaal niet eenvoudig. EasyLife maakt het u een stuk gemakkelijker!

Ervaren en betrouwbare poetshulp uit Brussel

Een poetshulp in Brussel is moeilijk te vinden, laat staan een goede en betrouwbare poetshulp. Gelukkig is daar EasyLife: een specialist op het gebied van poetshulp met een uitgebreid netwerk aan poetshulpen, ook in Brussel. Elke poetshulp in dit netwerk is gescreend door EasyLife, zodat u erop kunt vertrouwen dat de hulp goed is in poetsen en daarnaast ook betrouwbaar is. De medewerkers van EasyLife stellen u graag voor aan een ervaren en betrouwbare poetshulp in Brussel die voldoet aan uw specifieke wensen.

Poetshulp = meer vrije tijd!

Een poetshulp voert in de meeste gevallen enkel de standaard huishoudelijke taken uit, zoals stoffen, stofzuigen, dweilen en het poetsen van sanitair. Zou het niet een genot zijn, als de poetshulp ook andere taken van u kan overnemen? Misschien heeft u een hekel aan het doen van boodschappen of aan koken en strijken. In overleg kan de poetshulp van EasyLife ook dit soort werkzaamheden voor u verzorgen. Wat een easy life!

EasyLife: nog meer voordelen

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een poetshulp van EasyLife biedt. Ook het feit dat de huishoudhulp uitbetaald kan worden met dienstencheques, levert u extra voordeel. Naast het toch al voordelige uurtarief, kunnen de kosten voor dienstencheques deels afgetrokken worden van de belasting. Tevens is het ook handig om de poetshulp met dienstencheques te kunnen betalen, zodat u niet altijd contant geld in huis hoeft te halen. De cheques bestelt u eenvoudig online en worden bij u thuis bezorgd. Alleen maar gemak met EasyLife!

Een poetshulp in Brussel zoeken? EasyLife!

Wilt u graag profiteren van de vele voordelen die EasyLife u biedt? Meer dan 9.000 gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor. Vult u het online aanvraagformulier in, of neem telefonisch contact op met de vriendelijke medewerkers van EasyLife. Zij gaan direct voor u aan de slag om de beste poetshulp uit Brussel te vinden voor u. Eenvoudig, betrouwbaar en snel: dat is EasyLife!

of bel
052 52 53 81
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid