Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetshulp Brussel

Komt u tijd tekort om het huishouden op orde te houden? Of bent u misschien lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Het kan natuurlijk ook zijn dat u een hekel hebt aan poetsen… Wat de reden ook is, het is tijd om Easy Life in te schakelen! Dit professioneel poetsbureau helpt u snel aan een voordelige, professionele en betrouwbare poetshulp in Brussel. Op deze manier bespaart u zichzelf al een hoop tijd en moeite; het vinden van de beste poetshulp is nu eenmaal niet eenvoudig. Easy Life maakt het u een stuk gemakkelijker!

Ervaren en betrouwbare poetshulp uit Brussel

Een poetshulp in Brussel is moeilijk te vinden, laat staan een goede en betrouwbare poetshulp. Gelukkig is daar Easy Life: een specialist op het gebied van poetshulp met een uitgebreid netwerk aan poetshulpen, ook in Brussel. Elke poetshulp in dit netwerk is gescreend door Easy Life, zodat u erop kunt vertrouwen dat de hulp goed is in poetsen en daarnaast ook betrouwbaar is. De medewerkers van Easy Life stellen u graag voor aan een ervaren en betrouwbare poetshulp in Brussel die voldoet aan uw specifieke wensen.

Poetshulp = meer vrije tijd!

Een poetshulp voert in de meeste gevallen enkel de standaard huishoudelijke taken uit, zoals stoffen, stofzuigen, dweilen en het poetsen van sanitair. Zou het niet een genot zijn, als de poetshulp ook andere taken van u kan overnemen? Misschien heeft u een hekel aan het doen van boodschappen of aan koken en strijken. In overleg kan de poetshulp van Easy Life ook dit soort werkzaamheden voor u verzorgen. Wat een easy life!

Easy Life: nog meer voordelen

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een poetshulp van Easy Life biedt. Ook het feit dat de huishoudhulp uitbetaald kan worden met dienstencheques, levert u extra voordeel. Naast het toch al voordelige uurtarief, kunnen de kosten voor dienstencheques deels afgetrokken worden van de belasting. Tevens is het ook handig om de poetshulp met dienstencheques te kunnen betalen, zodat u niet altijd contant geld in huis hoeft te halen. De cheques bestelt u eenvoudig online en worden bij u thuis bezorgd. Alleen maar gemak met Easy Life!

Een poetshulp in Brussel zoeken? Easy Life!

Wilt u graag profiteren van de vele voordelen die Easy Life u biedt? Meer dan 9.000 gezinnen gingen u al vol tevredenheid voor. Vult u het online aanvraagformulier in, of neem telefonisch contact op met de vriendelijke medewerkers van Easy Life. Zij gaan direct voor u aan de slag om de beste poetshulp uit Brussel te vinden voor u. Eenvoudig, betrouwbaar en snel: dat is Easy Life!

of bel
+32 2 669 92 97
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Elissa S. uit Paal heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Natascha Y. uit Geel heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mauritza R. uit Nieuwerkerken heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Linda V. uit Sint-Truiden heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Margot V. uit Anzegem heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.