EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetshulp Brecht

Bent u op zoek naar een poetshulp in Brecht, omdat u te weinig tijd voor het huishouden heeft, er elke keer tegenop ziet om de poetsspullen te pakken, of omdat u het lichamelijk niet aankan? Dan maakt EasyLife het u graag gemakkelijk; wij zullen voor u snel een goede en betrouwbare poetshulp in Brecht vinden.

Betrouwbare en professionele poetshulp

Een poetshulp vinden is vaak niet moeilijk. Maar het vinden van een poetshulp die betrouwbaar is en daarnaast het werk naar behoren uitvoert, is minder gemakkelijk. EasyLife heeft een uitgebreid bestand, waarin poetshulpen opgenomen zijn die vooraf gescreend zijn. Enkel en alleen wanneer zij voldoen aan onze strenge eisen, worden zij toegelaten om via EasyLife ingezet te worden. In ons bestand zijn ook poetshulpen uit Brecht te vinden. Wij helpen u daarom graag verder en laten u kennismaken met één van deze poetshulpen. U bent verzekerd van kwaliteit én betrouwbaarheid.

Een poetshulp neemt veel werk uit handen

Vaak voert een poetshulp standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen en ramen wassen. Maar, hoe fijn zou het zijn als u de poetshulp ook andere taken kan toebedelen? Het doen van uw boodschappen bijvoorbeeld, of het koken van uw maaltijd. U kunt met de poetshulp die EasyLife u voorgesteld heeft, zelf afspraken maken over wat de precieze taken zullen zijn. EasyLife maakt u het leven dus écht een stukje makkelijker!

Nog meer voordelen via Easylife

Betrouwbaarheid, kwaliteit en de mogelijkheid om te overleggen over de taken, zijn niet de enige voordelen die EasyLife u biedt. Wanneer u een poetshulp via EasyLife bij u laat werken, dan betaalt u de hulp uit met dienstencheques. Dit is eenvoudig, veilig én geeft een belastingvoordeel. U kunt een deel van de kosten voor huishoudelijke hulp namelijk aftrekken van de belasting, wanneer u betaalt via dienstencheques.

Easylife vindt een poetshulp in Brecht

Dat EasyLife veel voordelen biedt, dat mag wel duidelijk zijn. Wilt u graag profiteren van deze voordelen? Neem dan een klein momentje de tijd om het online aanvraagformulier in te vullen, ons te mailen of te bellen. Wij hoeven maar enkele dingen van u te weten, zoals op welke dag van de week u de poetshulp wilt laten komen. De hulp werkt in blokken van vier uur, met een minimum van vier uur per 14 dagen. EasyLife gaat voor u op zoek naar een gemotiveerde poetshulp in Brecht en stelt deze zo snel mogelijk aan u voor. Eenvoudig, betrouwbaar en snel, dat is EasyLife!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid