Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Brecht

Bent u op zoek naar een poetshulp in Brecht, omdat u te weinig tijd voor het huishouden heeft, er elke keer tegenop ziet om de poetsspullen te pakken, of omdat u het lichamelijk niet aankan? Dan maakt Easy Life het u graag gemakkelijk; wij zullen voor u snel een goede en betrouwbare poetshulp in Brecht vinden.

Betrouwbare en professionele poetshulp

Een poetshulp vinden is vaak niet moeilijk. Maar het vinden van een poetshulp die betrouwbaar is en daarnaast het werk naar behoren uitvoert, is minder gemakkelijk. Easy Life heeft een uitgebreid bestand, waarin poetshulpen opgenomen zijn die vooraf gescreend zijn. Enkel en alleen wanneer zij voldoen aan onze strenge eisen, worden zij toegelaten om via Easy Life ingezet te worden. In ons bestand zijn ook poetshulpen uit Brecht te vinden. Wij helpen u daarom graag verder en laten u kennismaken met één van deze poetshulpen. U bent verzekerd van kwaliteit én betrouwbaarheid.

Een poetshulp neemt veel werk uit handen

Vaak voert een poetshulp standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen en ramen wassen. Maar, hoe fijn zou het zijn als u de poetshulp ook andere taken kan toebedelen? Het doen van uw boodschappen bijvoorbeeld, of het koken van uw maaltijd. U kunt met de poetshulp die Easy Life u voorgesteld heeft, zelf afspraken maken over wat de precieze taken zullen zijn. Easy Life maakt u het leven dus écht een stukje makkelijker!

Nog meer voordelen via Easy Life

Betrouwbaarheid, kwaliteit en de mogelijkheid om te overleggen over de taken, zijn niet de enige voordelen die Easy Life u biedt. Wanneer u een poetshulp via Easy Life bij u laat werken, dan betaalt u de hulp uit met dienstencheques. Dit is eenvoudig, veilig én geeft een belastingvoordeel. U kunt een deel van de kosten voor huishoudelijke hulp namelijk aftrekken van de belasting, wanneer u betaalt via dienstencheques.

Easy Life vindt een poetshulp in Brecht

Dat Easy Life veel voordelen biedt, dat mag wel duidelijk zijn. Wilt u graag profiteren van deze voordelen? Neem dan een klein momentje de tijd om het online aanvraagformulier in te vullen, ons te mailen of te bellen. Wij hoeven maar enkele dingen van u te weten, zoals op welke dag van de week u de poetshulp wilt laten komen. De hulp werkt in blokken van vier uur, met een minimum van vier uur per 14 dagen. Easy Life gaat voor u op zoek naar een gemotiveerde poetshulp in Brecht en stelt deze zo snel mogelijk aan u voor. Eenvoudig, betrouwbaar en snel, dat is Easy Life!

of bel
+32 3 369 92 57
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marleen D. uit Pulderbos heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bo V. uit Berlare heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Margot K. uit Antwerpen heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Demy G. uit Zuienkerke heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tineke V. uit Nijlen heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.