Easy Life scoort
4.2 op basis van
24173 beoordelingen

Poetshulp Bilzen

Bent u op zoek naar een poetshulp in Bilzen die goed is in kuisen en daarnaast ook betrouwbaar is? Dat is vast geen eenvoudige zoektocht en daarom kunt u beter vertrouwen op de kennis en ervaring van Easy Life! Deze expert in huishoudelijke hulpen, heeft enkel professionele en integere mensen in dienst en stelt deze graag aan u voor!

Betrouwbare en professionele poetshulp in Bilzen

Easy Life hecht veel waarde aan kwaliteit. Dat is de reden dat zij elke poetshulp die voor het bedrijf wil werken, gescreend wordt. Alleen wanneer de poetshulp voldoet aan de strenge eisen van de organisatie, worden zij voorgesteld aan klanten. Schakelt u Easy Life in, dan bent u dus zeker van een betrouwbare en professionele poetshulp.

Een poetshulp in Bilzen inschakelen

Een poetshulp kan om allerlei redenen ingeschakeld worden. Niet alleen wanneer u lichamelijk niet in staat bent om huishoudelijk werk te doen, maar ook wanneer u door uw drukke job tijd te kort komt. Of misschien bent u zelf niet goed in poetsen of heeft u er simpelweg geen zin in. Wat de reden ook is, een poetshulp zorgt voor een propere woning en meer vrije tijd.

Huishoudelijke taken van de poetshulp

Easy Life levert niet alleen een poetshulp die u kan helpen bij het schoonmaken van uw woning. U kunt aangeven of u misschien ook andere wensen heeft. Zo kan de poetshulp in overleg bijvoorbeeld ook uw maaltijd bereiden, uw boodschappen doen of uw strijk verzorgen. Zo brengt een poetshulp van Easy Life extra gemak. Dat is Easy Life!

Poetshulp Bilzen met dienstencheques

Mocht u via Easy Life een poetshulp inzetten, dan kunt u de gemaakte uren uitbetalen met dienstencheques. Dat is eenvoudig, veilig en geeft daarnaast ook nog eens een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt aan dienstencheques, zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Dit, in combinatie met het aangename uurtarief van de poetshulp in Bilzen, maakt het wel heel aangenaam om een poetshulp te vinden! Ziet u op tegen de administratie rondom het bestellen van dienstencheques? Dan is Easy Life u hierbij ook graag van dienst!

Poetshulp vinden in Bilzen? Kies Easy Life!

Easy Life staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. De juiste keuze dus, als het gaat om het vinden van de beste poetshulp in Bilzen. Aarzelt u daarom niet en neem contact op met de medewerkers van Easy Life. Zij gaan direct voor u aan de slag en stellen u op korte termijn voor aan een poetshulp die past bij uw wensen. Zo kunt u genieten van meer vrije tijd en een schoon huis!

of bel
+32 8 969 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Sonja B. uit Mol heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lieve D. uit Stekene heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Glenn V. uit Beerst heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Erika C. uit Rumbeke heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Gianni D. uit Heusden heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.