Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Poetshulp Beveren

Een propere woning en meer tijd voor uzelf. Daar verlangt u vast naar. De oplossing is simpel: Easy Life! Dit professionele poetsbureau heeft al meer dan 9.000 gezinnen geholpen aan een goede en betrouwbare poetshulp. Een poetshulp neemt u veel taken uit handen, zodat u meer tijd vrij heeft voor uw gezin, uw hobby’s of uw job. Het vinden van een goede poetshulp in Beveren is niet gemakkelijk, maar Easy Life helpt u graag snel en vakkundig!

Een poetshulp in Beveren die bij u past

Wanneer u de hulp inroept van Easy Life om een poetshulp in Beveren te vinden, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare hulp. Voordat een poetshulp via Easy Life mag werken, wordt zij eerst zorgvuldig gescreend. Op deze manier worden kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd. Daarnaast geeft u bij Easy Life uw persoonlijke wensen en behoeften aan, zodat zij de beste match aan u voor kunnen stellen.

Een poetshulp van Easy Life doet meer!

Hoe gemakkelijk zou het zijn, als de poetshulp niet alleen zorgt voor het afnemen van stof, het stofzuigen van de vloeren en het schoonmaken van het sanitair? Maar dat de poetshulp bijvoorbeeld ook uw strijk verzorgt, uw maaltijd klaarzet of de boodschappen in huis haalt? Zoals gezegd, kunt u bij Easy Life uw persoonlijke wensen en behoeften aangeven. Zij gaan dan op zoek naar een poetshulp die aansluit bij deze wensen en behoeften. Op en top genieten van de uitgebreide service van Easy Life!

Poetshulp in Beveren: uitbetalen met dienstencheques

Heeft Easy Life de beste poetshulp in Beveren voor u gevonden? Dan kunt u de uren die zij werkt, uitbetalen met dienstencheques. Dit is een veilige en simpele manier van betalen en daarnaast biedt het u ook een fiscaal voordeel. De kosten die u kwijt bent aan dienstencheques, kunt u namelijk voor een deel aftrekken van de belasting. Zo wordt een poetshulp van Easy Life inzetten wel erg aantrekkelijk!

Easy Life voor de beste poetshulp in Beveren

Easy Life heeft al voor meer dan 14.000 andere gezinnen de beste poetshulp gevonden. Wilt u ook profiteren van de vele voordelen? Neemt u dan contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook kunt u uw wensen telefonisch doornemen. De medewerkers van Easy Life gaan daarna direct aan de slag om voor u de best passende poetshulp in Beveren te vinden. Zo geniet u binnenkort van meer tijd voor uzelf én een propere woning!

of bel
+32 3 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Steve S. uit Heers heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kristien V. uit Hombeek heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Béatrice V. uit Wezembeek-Oppem heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Steve V. uit Stekene heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Astrid V. uit Ramskapelle heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.