Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetshulp Berlaar

Een hectische dag beginnen in een chaotisch huis is niet altijd ideaal. Thuiskomen met een berg vuile was ook niet. Maar u heeft de kans om dit probleem voorgoed weg te werken! Met de poetshulpen van Easy Life in Berlaar bent u er zeker van dat u thuis kan komen in een oase van rust en properheid. Jaja, het kan zo makkelijk zijn! Lees hier verder hoe u de poetshulpen van Easy Life kan inschakelen.

Easy Life? Waarom?

De redenen om voor Easy Life te kiezen zijn simpel. Onze poetshulpen in Berlaar zijn volledig gescreend voor ze aan een job mogen beginnen. Uw veiligheid is dan ook onze nummer één prioriteit. Verder coachen we ook onze poetshulpen tot volwaardige vakmensen. Zo gingen 17.500 gezinnen u al voor, nu genieten zij stuk voor stuk van een stralend huis.

Het takenpakket

Waar kan u zich aan verwachten wanneer u de poetshulpen van Easy Life inschakelt? Nu dat mag u volledig zelf kiezen. Heeft u hulp nodig met die vlek spaghettisaus uit uw tapijt te krijgen of is dweilen uw minst favoriete bezigheid? Geen probleem, een poetshulp kan u hierbij helpen. Verder staan ze ook klaar om te stofzuigen, afstoffen, ramen lappen en nog veel meer.

En mijn centjes?

Over het financiële aspect hoeft u zich totaal geen zorgen te maken. Door eenvoudige dienstencheques loopt de verloning van uw poetshulp van een leien dakje. Wij hanteren eerlijke prijzen, zo betaalt u per cheque 9 euro. Hiervan is ook nog een deel aftrekbaar van de belasting, gouden deal dus! Ziet u het al helemaal zitten? Aarzel niet om ons te contacteren zodat we uw leven zo snel mogelijk ‘easy’ kunnen maken met een poetshulp in Berlaar!

of bel
+32 3 369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Solliciteer bij Easy Life

of SMS Easyjobs+Postcode naar

.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Myriam V. uit Balen heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Inge S. uit Kessel heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Evelien D. uit Lotenhulle heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Steven S. uit Pollare heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carine L. uit Gent heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.