Easy Life scoort
4.2 op basis van
11398 beoordelingen

Poetshulp Beerse

Zoekt u een poetshulp in Beerse, maar kost u dit veel tijd en moeite? Tijd die u liever aan andere zaken besteedt, zoals uw gezin of hobby’s? Dan biedt Easy Life u een eenvoudige oplossing. Deze expert in het vinden van de beste poetshulpen, stelt u graag voor aan een betrouwbare én professionele poetshulp in Beerse.

Betrouwbaarheid en kwaliteit van de poetshulp

Wanneer u zelf op zoek gaat naar een poetshulp, dan bent u er vaak niet zeker van of een poetshulp wel betrouwbaar is en goed is in huishoudelijk werk. Met Easy Life hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Deze organisatie vaart op kennis en ervaring. Elke poetshulp die voor Easy Life wil werken, wordt eerst gescreend. Pas wanneer de poetshulp voldoet aan de strenge eisen die gesteld zijn, wordt hij of zij toegelaten in het bestand van Easy Life. Zo waarborgt Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetshulp.

Een poetshulp van Easy Life voor extra gemak

Een poetshulp van Easy Life is niet zomaar een poetshulp. Flexibiliteit is één van de pijlers van Easy Life. Dit houdt in dat de poetshulp niet alleen zorgt voor een proper huis, maar dat hij of zij in overleg ook andere taken op zich kan nemen. Denkt u hierbij aan het doen van boodschappen, het bereiden van uw maaltijd of het strijken van uw was. U kunt uw wensen bij Easy Life aangeven en zij zoeken naar de best passende poetshulp uit Beerse. Easy Life: extra gemak!

Betalen met dienstencheques

De poetshulp die via Easy Life bij u komt werken, kunt u betalen middels dienstencheques. U bestelt deze cheques eenvoudig vooraf, of u kunt Easy Life dat laten regelen. Eén cheque staat gelijk aan één uur werken. De kosten die u maakt aan dienstencheques, zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Extra voordelig, dus! Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om een poetshulp in huis te halen.

Poetshulp in Beerse vinden? Easy Life!

Verlangt u naar een propere woning en meer tijd voor uzelf, uw gezin of voor uw hobby’s? Profiteer dan van de service en kwaliteit van Easy Life. Door het invullen van het online aanvraagformulier kunt u snel en eenvoudig uw wensen doorgeven, waarna de enthousiaste medewerkers van Easy Life aan de slag gaan om de best passende poetshulp in Beerse voor u te vinden. Een poetshulp is vanaf vier uur per twee weken aan te vragen.

of bel
014 49 04 28
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Veerle B. uit Dilsen heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sabrina G. uit Tienen heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Martien V. uit Lichtervelde heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katia M. uit Laarne heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sofie P. uit Mechelen heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.