Easy Life scoort
4.2 op basis van
11376 beoordelingen

Poetshulp Bazel

Op zoek naar de beste poetshulp uit Bazel? Dan moet u bij ons zijn! Het team van Easy life is gepassioneerd, gedreven en houdt van een enthousiaste no-nonsense aanpak. Wij helpen u verder om de perfecte poetshulp (aangepast aan uw regio en specifieke wensen) te vinden. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een vriendelijke service hoort standaard bij Easy Life. Klaar om te genieten van een propere woonst? Let’s go!

Easy Life staat meteen voor u klaar

De vriendelijke en professionele poetshulp van Easy Life in Bazel, dat is uiteraard de beste keuze. Verstuur ons een mailtje, neem telefonisch contact op met iemand van ons team of vul het aanvraagformulier in dat u op onze website kan terugvinden. Geen moeilijke, ingewikkelde stappen dus! Easy Life staat altijd voor u klaar met een antwoord op al uw vragen, inclusief vriendelijke service en advies.

De pluspunten van een poetshulp in Bazel

Kan u wel wat hulp gebruiken tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken? Easy Life zorgt voor een flexibele poetshulp, perfect aangepast aan de karakteristieken van uw levensstijl en wensen. Ook over de financiële zaken hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden met dienstencheques, welke gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belastingen. Handig, toch?

Een betrouwbare poetshulp in Bazel?

De belangrijkste voorwaarden wanneer u de expertise van een poetshulp uit Bazel wil inschakelen? Twee woorden: betrouwbaarheid en nauwkeurigheid! Bij Easy Life bent u aan het juiste adres. Wij screenen elke poetshulp vooraleer we met haar aan de slag gaan binnen ons team. Met onze service in Bazel bent u 100% zeker dat de juiste poetshulp wordt ingeschakeld.

De kwaliteiten van al onze poetshulpen

Meer bieden dan onze concurrentie, daar streven we naar bij Easy Life. Het verzorgen van het sanitair, stofzuigen of dweilen behoren tot het takenpakket van onze professionele poetshulpen. Na een intern en kort overleg kunnen andere taken (boodschappen doen, strijken of koken bijvoorbeeld) aan de to do’s worden toegevoegd. Al wat u moet doen? Geef uw wensen door aan het team van Easy Life, dan gaan zij meteen op zoe naar de perfecte poetshulp. Alles voor een vriendelijke en uitstekende service dus!

of bel
03 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Godelieve D. uit Maldegem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frans D. uit Lichtervelde heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hanne H. uit Zonhoven heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jaron B. uit Bottelare heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Monika P. uit Elsene heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.