Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Wilrijk

Het poetsen van het huis is iets waar veel mensen tegenwoordig geen tijd voor hebben omdat iedereen een steeds drukker leven krijgt. De schoonmaak wordt dan vaak vergeten waardoor het al snel een rotzooi kan worden. Gelukkig kan men op zo’n moment een beroep doen op de gemakken van een poetsdienst in huis.

Betaalbare poetsdienst in Wilrijk

In de regio van Wilrijk is het mogelijk gebruik te maken van een poetsdienst. Een extra hulp in het huishouden zal dan taken van u overnemen zoals schoonmaken, koken, wassen en de boodschappen doen. Op die manier houdt u zelf veel meer tijd over om te rusten en te genieten van uw vrije uren.

Betalen met dienstencheques

Het is mogelijk om de extra hulp in het huishouden te betalen met een dienstencheque. Iedere cheque staat voor een bedrag van 9 Euro, dit is namelijk het uurloon van de poetshulp. Ook is iedere dienstencheque aftrekbaar voor 20 procent, waardoor het nog eens extra voordelig kan zijn.

Bent u ook geïnteresseerd in een extra hulp in het huishouden dan kunt u contact opnemen met Easy Life Dienstencheques. Zij kunnen heel snel voor u regelen dat u gebruik kunt maken van een poetsdienst in Wilrijk, waardoor u meer tijd krijgt om te genieten.”

of bel
03 888 32 35
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid