Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Poetsdienst Wetteren

Bent u op zoek naar een poetsdienst in Wetteren? Dan is Easy Life dé oplossing om de meest geschikte poetshulp van de stad te vinden. Easy Life is de beste keuze als het gaat om een betrouwbare poetsdienst die staat voor kwaliteit en service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, maar hoeft u enkel te genieten van uw extra tijd en proper huis.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Als u een poetshulp in huis neemt, dan wilt u er vanzelfsprekend zeker van zijn dat zij bekwaam is in haar werk en daarnaast ook betrouwbaar is. Dat is de reden dat elke poetshulp van Easy Life een screening ondergaat. Enkel wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van deze professionele poetsdienst, kan zij ingezet worden om bij u te gaan kuisen. Easy Life waarborgt zo kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor u zorgeloos het huishouden uit handen kunt geven.

Nóg minder werk en zorgen

Easy Life is niet zomaar een poetsdienst in Wetteren. De professionele medewerkers luisteren naar uw wensen en nemen graag een stap extra voor u. Normaal gezien zorgt een poetshulp ervoor dat uw huis proper is. Maar, wat zou u ervan vinden als zij ook de boodschappen in huis zou halen, uw maaltijd klaar zou zetten of uw schone was zou strijken? Dat klinkt niet gek, toch? In overleg kunt u een poetshulp van Easy Life ook dit soort werkzaamheden laten uitvoeren. Zo wordt het huishouden efficiënter en echt een stukje gemakkelijker!

Nog meer voordelen van deze poetsdienst in Wetteren

Als het gaat om een betrouwbare, goede poetshulp, dan is Easy Life dé poetsdienst die u in de arm moet nemen. Maar er zijn nog meer voordelen te noemen voor het inschakelen van Easy Life. Zo hanteert deze poetsdienst een aantrekkelijk tarief én kan de poetshulp uitbetaald worden met dienstencheques. De kosten van deze dienstencheques zijn deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een huishoudhulp wel erg interessant, natuurlijk. Daarnaast zijn dienstencheques eenvoudig te bestellen en worden ze bij u thuis bezorgd. U hoeft dan geen contant geld in huis te halen om de huishoudhulp te betalen. Veilig én gemakkelijk, dus!

Wacht niet langer en kies voor Easy Life

Wilt u, net als meer dan 14.000 anderen, profiteren van de vele voordelen van Easy Life? Neemt u dan direct contact op met deze professionele poetsdienst in Wetteren. De enthousiaste medewerkers zullen zo snel mogelijk op zoek gaan naar de best passende poetshulp voor u. U kunt eenvoudig het online aanvraagformulier invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Heel gemakkelijk: zorgeloos genieten van de beste hulp, meer vrije tijd én een proper huis!

of bel
+32 9 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Christa H. uit Mol heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Luc D. uit Kooigem heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Indra V. uit Nieuwrode heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elissa S. uit Paal heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Valerie M. uit Steenhuffel heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.