Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Poetsdienst Sint-Niklaas

U bent op zoek naar een professionele en betrouwbare poetsdienst in Sint-Niklaas? Dan hoeft u niet langer te zoeken: Easy Life is de beste poetsdienst in Sint-Niklaas. Bij Easy Life staat service voorop; de medewerkers nemen u tijd en moeite uit handen en stellen u graag voor aan een uitstekende huishoudhulp in Sint-Niklaas. U bent verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat het huishouden met een gerust hart over aan de poetshulp. Wat een gemak!

Een poetsdienst uit Sint-Niklaas inschakelen

Bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk uit te voeren? Heeft u het druk met uw gezin, hobby of job? Of heeft u simpelweg een hekel aan het huis kuisen? Een poetsdienst inschakelen is dé oplossing. Er wordt u veel werk uit handen genomen met als resultaat een propere woning en meer tijd voor de écht belangrijke zaken! Deze poetsdienst uit Sint-Niklaas helpt u graag bij het vinden van de juiste hulp in huis; afgestemd op uw wensen.

Beste poetsdienst in Sint-Niklaas

Bij Easy Life staat service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Deze poetsdienst uit Sint-Niklaas zorgt voor een professionele huishoudhulp. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit én betrouwbaarheid, zorgt Easy Life ervoor dat elke hulp eerst gescreend wordt, alvorens hij of zij ingezet wordt. Goed werk en betrouwbaarheid blijven zo gewaarborgd.

Wat Easy Life als poetsdienst in Sint-Niklaas biedt

Easy Life neemt altijd graag een stapje extra. Dat betekent ook extra gemak voor u. Een kuishulp van Easy Life helpt u graag niet alleen bij het kuisen van uw woning. In overleg kan hij of zij ook andere taken uitvoeren. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het doen van uw boodschappen, het wegwerken van de strijk of zelfs het klaarzetten van een maaltijd. Komt u thuis na een lange dag werken? Dan is het extra genieten van de luxe dat alles voor u geregeld is. Easy Life maakt het dagelijks leven echt een stukje eenvoudiger!

Poetsdienst met dienstencheques

Wanneer u een poetshulp via Easy Life inzet, dan geeft dat nog meer voordelen dan die hierboven al genoemd zijn. De poetshulp van deze poetsdienst in Sint-Niklaas is namelijk uit te betalen door middel van dienstencheques. Dienstencheques zijn eenvoudig online te bestellen. Mocht u daar graag hulp bij krijgen, dan kunt u uiteraard bij de medewerkers van Easy Life terecht. Met dienstencheques hoeft u geen contant geld meer in huis te halen en rekent u eenvoudig de gewerkte uren met de poetshulp af. Daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook voor een deel aftrekbaar van de belasting. Enkel voordelen bij Easy Life!

Poetsdienst in Sint-Niklaas nodig? Easy Life!

Wilt u ook graag genieten van de vele voordelen van Easy Life? Neemt u dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers van deze poetsdienst in Sint-Niklaas. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch kunt u contact opnemen met Easy Life. U geeft uw wensen aan, waarna zij op zoek gaan naar de best passende hulp voor u. Zo kunt u binnenkort genieten van een proper huis, een efficiënt huishouden en meer tijd voor uzelf!

of bel
+32 3 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Hortense D. uit Awans heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fabienne V. uit Denderleeuw heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

JeanBenoit V. uit Hoeilaart heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Cheyenne H. uit Buggenhout heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Maria V. uit Vorselaar heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.