Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Sint-Martens-Latem

Schoonmaken is iets wat voor de meeste mensen geen favoriete bezigheid is en waarvan ze hopen dat het eigenlijk niet meer hoeft. Jammer genoeg is het schoonmaken van het huis toch iets wat gedaan zal moeten worden, omdat het anders binnen een korte tijd een puinhoop zal worden. Gelukkig kan het wel iets zijn dat ze zelf niet meer hoeven te doen. Door gebruik te maken van een poetsdienst kan het huis namelijk hartstikke schoon zijn, zonder dat men er zelf iets aan hoeft te doen.

Betaalbare poetsdienst in Sint-Martens-Latem

Het is mogelijk om gebruik te maken van een poetsdienst in de buurt van Sint-Martens-Latem. U kunt hier taken laten overnemen zoals stoffen, dweilen, stofzuigen, wassen, koken en de boodschappen doen. Aan het einde van de dag is alles netjes gedaan waardoor u in alle rust thuis kunt komen.

Betalen met dienstencheques

Het betaalmiddel dat gebruikt wordt voor deze poetsdienst zijn dienstencheques. Dit is een cheque die staat voor het uurloon van 9,- per uur van de extra hulp in het huishouden. Daarnaast is de cheque ook nog eens voor 30 procent aftrekbaar, waardoor het erg voordelig is.

Op [www.Easy Life-dc.be](http://www.Easy Life-dc.be) kunt u meer informatie vinden over de poetsdienst. Wilt u zelf graag genieten van de gemakken van een poetsdienst in Sint-Martens-Latem dan kunt u contact met hen opnemen.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid