Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetsdienst Roeselare

Komt u, net als vele anderen, tijd tekort om uw huishouden op orde te houden? Vindt u het vervelend om altijd maar te poetsen als u eindelijk eens een dagje verlof heeft? Begrijpelijk! Easy Life helpt u daarom graag aan een goede poetshulp. Deze professionele poetsdienst in Roeselare staat voor service, kwaliteit en gemak. Geeft u alles zonder zorgen uit handen en geniet van een gekuist huis, een efficiënt huishouden en meer tijd voor uzelf!

Easy Life: betrouwbare en professionele poetsdienst in Roeselare

Een poetshulp komt bij u thuis. Uw veilige, vertrouwde omgeving. Voor Easy Life is het vanzelfsprekend dat u erop moet kunnen vertrouwen dat de poetshulp betrouwbaar is. Ook dient een huishoudhulp zijn of haar werk uitstekend uit te voeren. Om deze punten te kunnen waarborgen, screent Easy Life elke huishoudhulp, alvorens hij of zij daadwerkelijk ingezet gaat worden. Op deze manier bent u zeker van een bekwame en betrouwbare poetshulp en kunt u zorgeloos genieten van het gemak van Easy Life.

Werkzaamheden via poetsdienst Roeselare

Een poetshulp wordt in de meeste gevallen ingezet om het huis te kuisen. Maar, hoe efficiënt en gemakkelijk zou het zijn, als de huishoudhulp ook andere taken uit handen kan nemen? Deze speciale poetsdienst in Roeselare kan in overleg een huishoudhulp zoeken die bijvoorbeeld de boodschappen voor u in huis haalt, uw strijk verzorgt en zelfs uw maaltijd klaar kan zetten, zodat u bijna niets meer hoeft te doen wanneer u thuiskomt na een lange dag werken. Wat gemak, wat een service: dat is Easy Life!

Voordelen van Easy Life poetsdienst in Roeselare

Naast het feit dat u zelf geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar een bekwame huishoudhulp, biedt Easy Life nóg meer voordelen. Een hulp van deze professionele poetsdienst, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Deze cheques zijn een veilige en eenvoudige manier van betalen en daarnaast zijn de kosten deels aftrekbaar van de belasting. Dit extra voordeel maakt het wel erg aantrekkelijk om een huishoudhulp via Easy Life in te zetten!

Beste poetsdienst van Roeselare? Easy Life!

Wilt u profiteren van de vele voordelen van Easy Life? Aarzelt u dan niet en contacteer de fijne medewerkers van deze poetsdienst in Roeselare. U kunt het online aanvraagformulier invullen, of telefonisch contact met hen opnemen. Samen bespreekt u dan uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden, zodat de beste match gemaakt kan worden. Heel easy!

of bel
+32 5 149 02 08
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Maria V. uit Aartselaar heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie E. uit Sint-Gillis heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Simone B. uit Gent heeft 53 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elissa S. uit Paal heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Thomas D. uit Liedekerke heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.