EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Roeselare

Komt u, net als vele anderen, tijd tekort om uw huishouden op orde te houden? Vindt u het vervelend om altijd maar te poetsen als u eindelijk eens een dagje verlof heeft? Begrijpelijk! EasyLife helpt u daarom graag aan een goede poetshulp. Deze professionele poetsdienst in Roeselare staat voor service, kwaliteit en gemak. Geeft u alles zonder zorgen uit handen en geniet van een gekuist huis, een efficiënt huishouden en meer tijd voor uzelf!

EasyLife: betrouwbare en professionele poetsdienst in Roeselare

Een poetshulp komt bij u thuis. Uw veilige, vertrouwde omgeving. Voor EasyLife is het vanzelfsprekend dat u erop moet kunnen vertrouwen dat de poetshulp betrouwbaar is. Ook dient een huishoudhulp zijn of haar werk uitstekend uit te voeren. Om deze punten te kunnen waarborgen, screent EasyLife elke huishoudhulp, alvorens hij of zij daadwerkelijk ingezet gaat worden. Op deze manier bent u zeker van een bekwame en betrouwbare poetshulp en kunt u zorgeloos genieten van het gemak van EasyLife.

Werkzaamheden via poetsdienst Roeselare

Een poetshulp wordt in de meeste gevallen ingezet om het huis te kuisen. Maar, hoe efficiënt en gemakkelijk zou het zijn, als de huishoudhulp ook andere taken uit handen kan nemen? Deze speciale poetsdienst in Roeselare kan in overleg een huishoudhulp zoeken die bijvoorbeeld de boodschappen voor u in huis haalt, uw strijk verzorgt en zelfs uw maaltijd klaar kan zetten, zodat u bijna niets meer hoeft te doen wanneer u thuiskomt na een lange dag werken. Wat gemak, wat een service: dat is EasyLife!

Voordelen van EasyLife poetsdienst in Roeselare

Naast het feit dat u zelf geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar een bekwame huishoudhulp, biedt EasyLife nóg meer voordelen. Een hulp van deze professionele poetsdienst, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Deze cheques zijn een veilige en eenvoudige manier van betalen en daarnaast zijn de kosten deels aftrekbaar van de belasting. Dit extra voordeel maakt het wel erg aantrekkelijk om een huishoudhulp via EasyLife in te zetten!

Beste poetsdienst van Roeselare? EasyLife!

Wilt u profiteren van de vele voordelen van EasyLife? Aarzelt u dan niet en contacteer de fijne medewerkers van deze poetsdienst in Roeselare. U kunt het online aanvraagformulier invullen, of telefonisch contact met hen opnemen. Samen bespreekt u dan uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden, zodat de beste match gemaakt kan worden. Heel easy!

of bel
051 49 02 08
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid