Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Oostende

Het poetsen en het schoonmaken van het huis zijn bezigheden die bij de meeste mensen niet zo favoriet zijn omdat men er bijvoorbeeld niet aan toe komt, te moe is of geen zin heeft. Op zulke momenten is het mogelijk om gebruik te maken van een poetsdienst. Er zal er dan voor gezorgd worden dat u thuis komt in een huis dat helemaal schoon is en waar u zelf niets meer aan hoeft te doen.

Betaalbare poetsdienst in Oostende

In de regio van Oostende is het mogelijk om een beroep te doen op de gemakken van een poetsdienst. Door een extra hulp in het huishouden zullen taken overgenomen worden zoals stoffen, stofzuigen, dweilen, koken, wassen, strijken en zelfs de boodschappen kunnen gedaan worden. Op die manier bent u in alle gemakken voorzien.

Betalen met dienstencheques

Een dienstencheque is een betaalmiddel dat staat voor het uurloon van 9 Euro van de extra hulp in het huishouden. Naast dat dit een erg makkelijk betaalmiddel is, is het voor u als particulier ook nog eens extra voordelig omdat iedere cheque voor 30 procent aftrekbaar is.

Bent u ook geïnteresseerd in de gemakken van een poetsdienst in Oostende? Neem dan contact op met Easy Life Dienstencheques. U zult dan zien dat u binnen een korte tijd veel meer vrije tijd heeft, waardoor u meer rust in uw leven zult krijgen."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid