Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Oostduinkerke

In Oostduinkerke is het mogelijk om een beroep te doen op de gemakken van een extra hulp in het huishouden. Veel mensen hebben het namelijk erg druk waardoor er van de schoonmaak van het huis vaak weinig terecht komt. Wanneer u gebruik maakt van een poetsdienst hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken, omdat alle vervelende klusjes al voor u gedaan zijn wanneer u thuiskomt.

Betaalbare poetsdienst in Oostduinkerke

De poetsdienst zal taken van u overnemen waar u zelf geen zin of tijd voor heeft, waardoor u een stuk meer rust en vrije tijd zal krijgen. U kunt op die manier meer gaan genieten van uw vrije momenten die u normaal zou vullen met het schoonmaken van het huis. De taken die de poetsdienst van u kan overnemen zijn dweilen, stofzuigen, koken, strijken, boodschappen doen en wassen.

Betalen met dienstencheques

Wanneer u de extra hulp wilt betalen kunt u gebruik maken van een dienstencheque. Iedere cheque is voor 30 procent aftrekbaar, waardoor het voor u een interessant betaalmiddel is. Ook is het erg betaalbaar, omdat iedere cheque staat voor het uurloon van 9 Euro van de poetshulp.

Easy Life Dienstencheques kan u helpen om gebruik te maken van een poetsdienst in Oostduinkerke. De vervelende klusjes zullen dan zo snel mogelijk van u overgenomen worden, waardoor u al gauw kunt gaan genieten."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid