EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Hasselt

Komt u tijd te kort om uw huishouden op orde te houden? Naast uw drukke job wilt u uw vrije tijd vast niet verspillen aan huishoudelijk werk. Als professionele poetsdienst in Hasselt, helpen wij u graag aan een goede en betrouwbare poetshulp. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om het huishouden en kunt uw vrije tijd aan belangrijkere zaken besteden!

EasyLife voor een betrouwbare en professionele hulp

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de pijlers van EasyLife. Om deze zaken te kunnen waarborgen, zorgt deze poetsdienst ervoor dat elke medewerker eerst zorgvuldig gescreend wordt alvorens hij of zij aan de slag kan gaan als poetshulp. De geboden hulp voldoet dus aan de strenge eisen die EasyLife aan haar medewerkers stelt. Zo bent u verzekerd van een bekwame en betrouwbare huishoudhulp. Deze poetsdienst weet ook in Hasselt de juiste hulp voor u te vinden.

Extra taken van de poetshulp

EasyLife is niet zomaar een poetsdienst in Hasselt. Een huishoudhulp van EasyLife kan meer voor u betekenen, dan enkel het afnemen van stof en het schoonmaken van uw sanitair. In overleg kan de hulp ook andere taken van u overnemen. Wat dacht u ervan als de boodschappen voor u gedaan worden of de schone was netjes gestreken wordt? En, hoe heerlijk kan het zijn als u thuiskomt na een lange dag werken en u hoeft uw maaltijd enkel nog op te warmen? Dát is EasyLife!

Voordelen van deze poetsdienst

In Hasselt vindt EasyLife de juiste hulp voor u. En, dat is niet het enige wat EasyLife u biedt. De huishoudhulp van EasyLife is namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Het betalen met dienstencheques heeft als voordeel dat de kosten voor een deel aftrekbaar zijn van de belasting. Daarnaast zijn dienstencheques eenvoudig te bestellen en zorgt deze vorm van betalen ervoor dat u geen contant geld in huis hoeft te halen. Voordelig, gemakkelijk én veilig dus.

Een hulp via poetsdienst in Hasselt: EasyLife!

Wilt u, net als vele andere gezinnen in België, profiteren van de vele voordelen die deze poetsdienst u biedt? Aarzelt u dan niet en neem contact op met de kundige medewerkers van EasyLife. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch staan de medewerkers u graag te woord. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan zij direct aan de slag om de best passende hulp voor u te vinden. Geniet van meer vrije tijd én een propere woning!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid