Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Poetsdienst Hasselt

Komt u tijd te kort om uw huishouden op orde te houden? Naast uw drukke job wilt u uw vrije tijd vast niet verspillen aan huishoudelijk werk. Als professionele poetsdienst in Hasselt, helpen wij u graag aan een goede en betrouwbare poetshulp. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om het huishouden en kunt uw vrije tijd aan belangrijkere zaken besteden!

Easy Life voor een betrouwbare en professionele hulp

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de pijlers van Easy Life. Om deze zaken te kunnen waarborgen, zorgt deze poetsdienst ervoor dat elke medewerker eerst zorgvuldig gescreend wordt alvorens hij of zij aan de slag kan gaan als poetshulp. De geboden hulp voldoet dus aan de strenge eisen die Easy Life aan haar medewerkers stelt. Zo bent u verzekerd van een bekwame en betrouwbare huishoudhulp. Deze poetsdienst weet ook in Hasselt de juiste hulp voor u te vinden.

Extra taken van de poetshulp

Easy Life is niet zomaar een poetsdienst in Hasselt. Een huishoudhulp van Easy Life kan meer voor u betekenen, dan enkel het afnemen van stof en het schoonmaken van uw sanitair. In overleg kan de hulp ook andere taken van u overnemen. Wat dacht u ervan als de boodschappen voor u gedaan worden of de schone was netjes gestreken wordt? En, hoe heerlijk kan het zijn als u thuiskomt na een lange dag werken en u hoeft uw maaltijd enkel nog op te warmen? Dát is Easy Life!

Voordelen van deze poetsdienst

In Hasselt vindt Easy Life de juiste hulp voor u. En, dat is niet het enige wat Easy Life u biedt. De huishoudhulp van Easy Life is namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Het betalen met dienstencheques heeft als voordeel dat de kosten voor een deel aftrekbaar zijn van de belasting. Daarnaast zijn dienstencheques eenvoudig te bestellen en zorgt deze vorm van betalen ervoor dat u geen contant geld in huis hoeft te halen. Voordelig, gemakkelijk én veilig dus.

Een hulp via poetsdienst in Hasselt: Easy Life!

Wilt u, net als vele andere gezinnen in België, profiteren van de vele voordelen die deze poetsdienst u biedt? Aarzelt u dan niet en neem contact op met de kundige medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch staan de medewerkers u graag te woord. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan zij direct aan de slag om de best passende hulp voor u te vinden. Geniet van meer vrije tijd én een propere woning!

of bel
+32 1 136 10 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

David L. uit Herent heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Caroline R. uit Astene heeft 41 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Philippe P. uit Herstal heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lorette P. uit Huldenberg heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marie C. uit Houthalen-Helchteren heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.