Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Gent

Het poetsen van het huis is iets wat de meeste mensen niet erg graag doen. Na een drukke dag heeft men vaak veel behoefte om even uit te rusten en niet om alles nog te moeten schoonmaken. Toch kan het schoonmaken van het huis niet vergeten worden, omdat het dan al snel een rotzooi zou worden. Gelukkig kunnen deze belangrijke taken overgenomen worden door een poetsdienst.

Betaalbare poetsdienst in Gent

In de regio van Gent is het mogelijk om huishoudelijke taken over te laten nemen door een extra hulp in het huishouden. Deze kan taken overnemen zoals schoonmaken, koken, boodschappen doen, wassen en strijken. Hierdoor houdt u zelf een stuk meer tijd over om te genieten van uw vrije uren.

Betalen met dienstencheques

Deze extra hulp in het huishouden kan betaald worden met een dienstencheque. Iedere cheque staat voor het uurloon van 9 Euro van de poetshulp. Ook zijn alle cheques voor dertig procent aftrekbaar, waardoor het voor u als particulier nog eens extra interessant wordt.

Wilt u ook gebruik maken van een poetsdienst? Neem dan contact op met Easy Life Dienstencheques. U kunt dan binnen een hele korte tijd al gaan genieten van de gemakken van een poetsdienst in Gent."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid