Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Poetsdienst Genk

Meer vrije tijd en tegelijk ook een propere woning? Dat wil iedereen wel, toch? Het lijkt misschien onmogelijk, maar niet wanneer u kiest voor Easy Life! Deze professionele poetsdienst in Genk kan een betrouwbare en bekwame kuisvrouw voor u vinden. Als expert op het gebied van poetsdiensten, weet Easy Life precies aan welke eisen de beste en meest betrouwbare huishoudhulp moet voldoen. Ga niet zelf op zoek, maar laat dit werk over aan Easy Life. Zo bent u verzekerd van de beste huishoudhulp en kunt u het huishouden zorgeloos uit handen geven.

Beste poetsdienst in Genk

Wanneer u kiest voor Easy Life om de beste poetshulp in Genk te vinden, dan krijgt u daar zeker geen spijt van. Easy Life screent elke huishoudhulp alvorens deze in dienst te nemen. Zo waarborgen zij kwaliteit en betrouwbaarheid. Geniet zonder zorgen van een frisse, propere woning en efficiënt huishouden!

Flexibele poetsdienst

De reden dat u een poetsdienst zoekt, is uiteraard om u te helpen bij het proper houden van uw woning. Over het algemeen zal een poetshulp standaard werkzaamheden uitvoeren zoals stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar wist u dat een huishoudhulp via Easy Life veel meer voor u kan betekenen? In overleg kan u ook andere taken laten uitvoeren, zoals het doen van de strijk, het verschonen van het beddengoed en het doen van de boodschappen. U geeft vooraf uw wensen aan bij Easy Life en deze poetsdienst gaat in Genk op zoek naar de beste match. Service en gemak: dat is Easy Life!

Poetsdienst in Genk met dienstencheques

Een ander te noemen voordeel van deze poetsdienst in Genk, is dat de gewerkte uren van de hulp uit te betalen zijn met dienstencheques. De kosten die u maakt bij de aanschaf van deze cheques, zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief, maakt het wel erg voordelig om een poetshulp via deze poetsdienst in Genk in te schakelen. Dienstencheques zijn ook nog eens handig in gebruik én veilig, vanwege het feit dat u geen contant geld in huis hoeft te halen. Enkel voordelen!

Easy Life: professionele poetsdienst in Genk

Bent u overtuigd van de vele voordelen en de uistekende service die Easy Life u biedt? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met de medewerkers van deze professionele poetsdienst. Binnen enkele minuten heeft u het online aanvraagformulier ingevuld. Ook telefonisch kunt u eenvoudig contact opnemen. Geniet binnenkort van meer vrije tijd en een propere woning!

of bel
+32 8 969 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Kristof V. uit Gent heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Birgitte D. uit Begijnendijk heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Soudeh G. uit Edegem heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fien V. uit Molenbeek-Wersbeek heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

ROSY B. uit Brussel heeft 34 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.