Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Evergem

Komt u, net als vele anderen, tijd te kort om uw huishouden op orde te houden? Heeft u geen goesting meer om te kuisen op uw vrije dag? Logisch. Easy Life helpt u graag aan een goede poetshulp. Deze poetsdienst in Evergem staat voor professionaliteit, service en gemak. Geef alles uit handen en profiteer van de vele voordelen van Easy Life en daarnaast natuurlijk van een propere woning en meer vrije tijd.

Easy Life: betrouwbare poetsdienst in Evergem

Een huishoudhulp komt bij u thuis. Uw veilige, vertrouwde omgeving. Het is voor Easy Life vanzelfsprekend dat u een betrouwbare en bekwame hulp verdient. Dat is de reden dat deze poetsdienst elke hulp eerst screent alvorens hem of haar in dienst te nemen. Pas wanneer de hulp aan de strenge eisen van Easy Life voldoet, kan hij of zij aan het werk gaan bij u thuis. Zo kunt u het huishouden met een gerust hart overlaten aan de poetshulp en geniet u zorgeloos van het gemak en de extra vrije tijd die u overhoudt.

Werkzaamheden van poetsdienst Evergem

Een poetshulp wordt over het algemeen ingezet om uw huis te kuisen. Maar, hoe efficiënt en gemakkelijk zou het zijn, als u ook andere taken uit handen kan geven? Bij deze poetsdienst uit Evergem is dat mogelijk. In overleg kan de huishoudhulp ook andere werkzaamheden overnemen. Zo kan de hulp bijvoorbeeld de strijk verzorgen, de boodschappen in huis halen of uw maaltijd voorbereiden. Wat een service, wat een gemak: dát is Easy Life!

Nog meer voordelen

Naast het feit dat de hulp gescreend wordt en ook andere taken aan de hulp overgelaten kunnen worden, biedt Easy Life nog meer voordelen. De hulp is namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Dienstencheques zijn een gemakkelijke én veilige manier van betalen. Daarnaast geeft het uitbetalen met deze cheques ook een fiscaal voordeel. De kosten kunnen voor een deel afgetrokken worden van de belasting. Zo wordt het inzetten van een huishoudhulp wel heel aantrekkelijk.

Beste poetsdienst in Evergem? Easy Life!

Wilt u, naast vele andere landgenoten, genieten van de vele voordelen van Easy Life? Neemt u dan snel contact op met de medewerkers van deze professionele poetsdienst in Evergem. Dit kunt u doen via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch zijn zij prima bereikbaar. U geeft uw wensen aan en de medewerkers gaan spoedig op zoek naar de best passende match. Heel easy!

of bel
050 30 05 78
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid