EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Dilbeek

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare poetsdienst in Dilbeek? Dan hoeft u niet verder te zoeken; welkom bij EasyLife. Deze vakkundige poetsdienst heeft al meer dan 14.000 gezinnen in ons land aan een goede huishoudhulp geholpen. Een poetshulp die goed is in haar werk en daarnaast ook betrouwbaar is. EasyLife neemt u graag kostbare tijd en moeite uit handen en stelt u voor aan de beste huishoudhulp in Dilbeek!

Professionele en betrouwbare poetsdienst in Dilbeek: EasyLife!

Wat EasyLife als poetsdienst in Dilbeek speciaal maakt, is dat zij elke poetsvrouw screent, alvorens haar aan het werk te laten gaan. Zo kan EasyLife kwaliteit en betrouwbaarheid van de huishoudhulp waarborgen en kunt u het werk met een gerust hart uit handen geven. Dat betekent dus ook zorgeloos genieten van meer vrije tijd en een propere woning!

Uitgebreid takenpakket bij deze poetsdienst in Dilbeek

U zoekt natuurlijk een poetsdienst in Dilbeek, omdat u graag wilt dat uw huis met regelmaat zorgvuldig gepoetst wordt. Maar, een huishoudhulp van EasyLife is niet enkel in te zetten voor het kuisen van uw woning. In overleg kan de hulp ook andere taken van u overnemen. Wat dacht u ervan als uw schone was gestreken is, of dat de boodschappen al in huis gehaald zijn? En, hoe gemakkelijk is het om thuis te komen na een lange dag werken en de maaltijd is al voor u voorbereid? EasyLife luistert naar úw wensen en vindt dan de beste match voor u. Heel easy!

Poetsdienst in Dilbeek met dienstencheques

Niet enkel de kwaliteit en flexibiliteit van EasyLife biedt u vele voordelen. Ook het feit dat deze poetsdienst werkt met dienstencheques is aantrekkelijk. Dienstencheques zijn een veilige en eenvoudige manier van betalen en bieden daarnaast ook een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij de aanschaf van dienstencheques zijn namelijk voor een deel aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om te kiezen voor deze poetsdienst in Dilbeek!

EasyLife: wat een gemak!

EasyLife is u graag van dienst bij het vinden van de beste huishoudhulp in Dilbeek. Wilt u graag gebruikmaken van de expertise, de service én de kwaliteit van EasyLife? Neemt u dan contact op met de kundige medewerkers van deze poetsdienst en geef uw wensen aan. Contact opnemen kunt u doen via het online aanvraagformulier, maar u kunt EasyLife ook telefonisch bereiken, zodat u direct uitgebreid advies kunt ontvangen.

of bel
02 669 92 96
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid