Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Poetsdienst Dilbeek

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare poetsdienst in Dilbeek? Dan hoeft u niet verder te zoeken; welkom bij Easy Life. Deze vakkundige poetsdienst heeft al meer dan 14.000 gezinnen in ons land aan een goede huishoudhulp geholpen. Een poetshulp die goed is in haar werk en daarnaast ook betrouwbaar is. Easy Life neemt u graag kostbare tijd en moeite uit handen en stelt u voor aan de beste huishoudhulp in Dilbeek!

Professionele en betrouwbare poetsdienst in Dilbeek: Easy Life!

Wat Easy Life als poetsdienst in Dilbeek speciaal maakt, is dat zij elke poetsvrouw screent, alvorens haar aan het werk te laten gaan. Zo kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de huishoudhulp waarborgen en kunt u het werk met een gerust hart uit handen geven. Dat betekent dus ook zorgeloos genieten van meer vrije tijd en een propere woning!

Uitgebreid takenpakket bij deze poetsdienst in Dilbeek

U zoekt natuurlijk een poetsdienst in Dilbeek, omdat u graag wilt dat uw huis met regelmaat zorgvuldig gepoetst wordt. Maar, een huishoudhulp van Easy Life is niet enkel in te zetten voor het kuisen van uw woning. In overleg kan de hulp ook andere taken van u overnemen. Wat dacht u ervan als uw schone was gestreken is, of dat de boodschappen al in huis gehaald zijn? En, hoe gemakkelijk is het om thuis te komen na een lange dag werken en de maaltijd is al voor u voorbereid? Easy Life luistert naar úw wensen en vindt dan de beste match voor u. Heel easy!

Poetsdienst in Dilbeek met dienstencheques

Niet enkel de kwaliteit en flexibiliteit van Easy Life biedt u vele voordelen. Ook het feit dat deze poetsdienst werkt met dienstencheques is aantrekkelijk. Dienstencheques zijn een veilige en eenvoudige manier van betalen en bieden daarnaast ook een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij de aanschaf van dienstencheques zijn namelijk voor een deel aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om te kiezen voor deze poetsdienst in Dilbeek!

Easy Life: wat een gemak!

Easy Life is u graag van dienst bij het vinden van de beste huishoudhulp in Dilbeek. Wilt u graag gebruikmaken van de expertise, de service én de kwaliteit van Easy Life? Neemt u dan contact op met de kundige medewerkers van deze poetsdienst en geef uw wensen aan. Contact opnemen kunt u doen via het online aanvraagformulier, maar u kunt Easy Life ook telefonisch bereiken, zodat u direct uitgebreid advies kunt ontvangen.

of bel
+32 2 669 92 96
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Miratanci Priscila G. uit Wavre heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sarah K. uit Paal heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marijke B. uit Hemiksem heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dennis T. uit Moen heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elke S. uit Zonhoven heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.