Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetsdienst Dendermonde

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare poetsdienst in Dendermonde? Dan is Easy Life het bureau dat u zoekt. Deze poetsdienst levert enkel de beste poetshulp; een hulp die goed is in haar werk en daarnaast betrouwbaar is. Zo kunt u zonder zorgen het huishouden aan de poetsvrouw overlaten. Wat een gemak; dat is Easy Life!

Een betrouwbare poetsdienst in Dendermonde

Het vinden van een betrouwbare poetsvrouw die sterk werk aflevert, is niet altijd eenvoudig. Bij Easy Life weet u echter dat u de beste hulp in huis haalt. Elke poetshulp in het werknemersbestand, is gescreend en pas wanneer zij de screening succesvol doorstaan heeft, wordt zij ingezet door Easy Life. Op deze manier weet deze poetsdienst kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Voor Easy Life vanzelfsprekend, voor u van hoge waarde.

Poetsdienst in Dendermonde met dienstencheques

De poetsvrouw van Easy Life kunt u betalen middels dienstencheques. Deze cheques zijn een veilige en eenvoudige manier om gewerkte uren van de poetshulp te vergoeden. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn deels aftrekbaar van de belasting en geeft u dus een fiscaal voordeel. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief, maakt het inzetten van een hulp via deze poetsdienst in Dendermonde wel erg aantrekkelijk! Dienstencheques kunt u zelf eenvoudig bestellen, maar mocht u hier niet in thuis zijn, dan nemen de medewerkers van Easy Life dit graag voor hun rekening. Wat een service; echt Easy Life!

Topservice en uitgebreide mogelijkheden

Een poetshulp van Easy Life kan meer voor u betekenen dan enkel het huis proper houden. In overleg kan de hulp namelijk ook andere taken op zich nemen. Denkt u daarbij aan het doen van uw boodschappen, het strijken van de schone was en zelfs het klaarmaken van uw maaltijd. Zo komt u wel erg fijn thuis na een lange, vermoeiende dag werken!

Poetsdienst in Dendermonde? Welkom bij Easy Life!

Deze poetsdienst in Dendermonde biedt u uitgebreide service en maximaal gemak. Wacht u dan ook niet langer en neem snel contact op met de medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen. De medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en nemen uw wensen mee in hun zoektocht naar de beste poetshulp voor u! Zo kunt u binnenkort heerlijk genieten van een propere woning, een efficiënt huishouden en meer tijd voor écht belangrijke zaken!

of bel
+32 5 269 04 94
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

André V. uit Loppem heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carolien V. uit Heist-Op-Den-Berg heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lena M. uit Putte heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hanne D. uit Munkzwalm heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dave G. uit Zelem heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.