EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Dendermonde

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare poetsdienst in Dendermonde? Dan is EasyLife het bureau dat u zoekt. Deze poetsdienst levert enkel de beste poetshulp; een hulp die goed is in haar werk en daarnaast betrouwbaar is. Zo kunt u zonder zorgen het huishouden aan de poetsvrouw overlaten. Wat een gemak; dat is EasyLife!

Een betrouwbare poetsdienst in Dendermonde

Het vinden van een betrouwbare poetsvrouw die sterk werk aflevert, is niet altijd eenvoudig. Bij EasyLife weet u echter dat u de beste hulp in huis haalt. Elke poetshulp in het werknemersbestand, is gescreend en pas wanneer zij de screening succesvol doorstaan heeft, wordt zij ingezet door EasyLife. Op deze manier weet deze poetsdienst kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Voor EasyLife vanzelfsprekend, voor u van hoge waarde.

Poetsdienst in Dendermonde met dienstencheques

De poetsvrouw van EasyLife kunt u betalen middels dienstencheques. Deze cheques zijn een veilige en eenvoudige manier om gewerkte uren van de poetshulp te vergoeden. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn deels aftrekbaar van de belasting en geeft u dus een fiscaal voordeel. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief, maakt het inzetten van een hulp via deze poetsdienst in Dendermonde wel erg aantrekkelijk! Dienstencheques kunt u zelf eenvoudig bestellen, maar mocht u hier niet in thuis zijn, dan nemen de medewerkers van EasyLife dit graag voor hun rekening. Wat een service; echt EasyLife!

Topservice en uitgebreide mogelijkheden

Een poetshulp van EasyLife kan meer voor u betekenen dan enkel het huis proper houden. In overleg kan de hulp namelijk ook andere taken op zich nemen. Denkt u daarbij aan het doen van uw boodschappen, het strijken van de schone was en zelfs het klaarmaken van uw maaltijd. Zo komt u wel erg fijn thuis na een lange, vermoeiende dag werken!

Poetsdienst in Dendermonde? Welkom bij EasyLife!

Deze poetsdienst in Dendermonde biedt u uitgebreide service en maximaal gemak. Wacht u dan ook niet langer en neem snel contact op met de medewerkers van EasyLife. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen. De medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en nemen uw wensen mee in hun zoektocht naar de beste poetshulp voor u! Zo kunt u binnenkort heerlijk genieten van een propere woning, een efficiënt huishouden en meer tijd voor écht belangrijke zaken!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid