Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Brugge

Tegenwoordig krijgt men het allemaal steeds drukker. Daardoor krijgt men ook steeds minder tijd om het huis schoon te maken, waardoor het nogal snel een rommeltje kan worden. Gelukkig kan men gebruik maken van een poetsdienst die de taken van u overneemt waar u zelf geen tijd of geen zin in heeft. Op die manier heeft u altijd een schoon huis, waar u zelf niet eens iets voor hoefde te doen.

Betaalbare poetsdienst in Brugge

In Brugge kunt u gebruik maken van een poetsdienst. Deze neemt klusjes van u over zoals stofzuigen, dweilen, koken, wassen, strijken en de boodschappen doen. Aan het einde van de dag is alles netjes voor u gedaan, waardoor u niets meer hoeft te doen.

Betalen met dienstencheques

U kunt deze extra hulp in het huishouden betalen met een dienstencheque. Deze cheque staat voor het uurloon van 9 Euro van de poetshulp. Alle cheques zijn daarnaast ook nog eens voor 30% aftrekbaar, waardoor het voor u ook nog eens heel voordelig kan zijn.

Easy Life Dienstencheques kan ervoor zorgen dat u al snel kunt genieten van de gemakken van een poetsdienst in huis. Bent u daarom geïnteresseerd, neem dan contact met hen op. U kunt dan al heel snel gebruik maken van de poetsdienst in Brugge."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid