Easy Life scoort
4.0 op basis van
224 beoordelingen
0800 62080

Poetsdienst Aalter

Het hebben van een schoon en opgeruimd huis is iets wat de meeste mensen graag willen, maar waar ze vaak niet aan toekomen. Door de drukke levens van de meeste mensen tegenwoordig, is het huishouden iets wat vaak vergeten wordt of waar te weinig tijd voor is. Door gebruik te maken van een poetsdienst kan dit probleem gelukkig verholpen worden. Op die manier kan men namelijk thuiskomen in een huis wat er netjes uitziet, waar ze zelf niets voor hoefden te doen.

Betaalbare poetsdienst in Aalter

Het is mogelijk om in de regio van Aalter gebruik te maken van een dergelijke poetsdienst. Tijdens deze poetsdienst zal ervoor gezorgd worden dat het huis schoongemaakt worden. Men kan hierbij denken aan dweilen en stofzuigen, maar ook koken, wassen, strijken en de boodschappen kunnen gedaan worden.

Betalen met dienstencheques

Iedere poetsdienst kan betaald worden met een dienstencheque. Iedere cheque staat voor 9 Euro, wat het uurloon is van de extra hulp in het huishouden. Ook is iedere cheque aftrekbaar voor dertig procent, waardoor het voor u als particulier nog eens extra voordelig wordt.

Bent u ook geïnteresseerd in meer hulp in het huishouden? Neem dan contact op met Easy Life Dienstencheques. Zij kunnen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van een poetsdienst in Aalter, waardoor u zelf meer tijd krijgt om te rusten en te genieten.”

of bel
09 253 23 03
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid