Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Poetsbureau Wetteren

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Wetteren? Dan bent u bij Easy Life aan het juiste adres. Easy Life heeft al meer dan 14.000 gezinnen aan een goede poetsvrouw geholpen. Een poetsvrouw die goed is in haar werk en daarnaast ook betrouwbaar is. Laat Easy Life u tijd en moeite uit handen nemen en laat dit kundige poetsbureau u snel voorstellen aan de beste poetsvrouw in Wetteren!

Professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Wetteren

Wat Easy Life speciaal maakt, is dat dit poetsbureau elke poetsvrouw screent, alvorens haar aan het werk te laten gaan. Zo kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp waarborgen. Op deze manier kunt u het werk met een gerust hart uit handen geven en zorgeloos genieten van meer vrije tijd en een propere woning!

Uitgebreid takenpakket

U zoekt natuurlijk een poetsbureau in Wetteren, omdat u graag wilt dat uw huis met regelmaat zorgvuldig gepoetst wordt. Maar, een poetsvrouw van Easy Life is niet alleen in te zetten voor het schoonmaken van uw woning. In overleg kan de poetsvrouw ook andere taken op zich nemen. Wat dacht u ervan als uw strijk gedaan is, of de boodschappen in huis gehaald zijn? En, hoe fijn is het om thuis te komen na een lange dag werk en de maaltijd is al voorbereid? Easy Life luistert naar uw wensen en probeert dan de beste match voor u te vinden. Hoe gemakkelijk!

Poetsbureau in Wetteren met dienstencheques

Niet alleen de kwaliteit en flexibiliteit van Easy Life biedt u vele voordelen. Ook het feit dat dit poetsbureau werkt met dienstencheques is aantrekkelijk. Dienstencheques zijn namelijk een eenvoudige en veilige manier van betalen en bieden u daarnaast ook een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt bij de aanschaf van dienstencheques zijn deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om te kiezen voor dit poetsbureau in Wetteren!

Easy Life: wat een gemak!

Easy Life kan u van dienst zijn bij het vinden van de beste poetsvrouw in Wetteren. Wilt u graag gebruik maken van de expertise en de service van Easy Life? Neemt u dan snel contact op en geef uw wensen door. Contact opnemen kan via het online aanvraagformulier, maar u kunt Easy Life ook telefonisch bereiken, zodat u direct uitgebreid advies kunt ontvangen.

of bel
+32 9 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Isabelle V. uit Bertem heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marjolijn D. uit Boom heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christa H. uit Mol heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Constance S. uit Sint-Agatha-Berchem heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Vincent D. uit De Pinte heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.