Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Poetsbureau Turnhout

Bent u op zoek naar hulp in de huishouding in Turnhout? Dan is een poetsbureau in Turnhout wellicht een goede oplossing om de beste hulp in de stad te vinden. Easy Life is de beste keuze als het gaat om een betrouwbaar poetsbureau dat staat voor kwaliteit en service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, maar hoeft u enkel te genieten van uw extra tijd en proper huis.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Als u een huishoudelijke hulp neemt, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat zij goed is in haar werk en daarnaast ook betrouwbaar is. Dat is de reden dat elke hulp van Easy Life een screening ondergaat. Enkel wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van ons poetsbureau, kan zij ingezet worden om bij u te gaan poetsen. Easy Life waarborgt zo kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor u zorgeloos het huishouden uit handen kunt geven.

Minder werk, nóg minder werk

Easy Life is niet zomaar een poetsbureau in Turnhout. Zij luisteren naar uw wensen en gaan altijd een stapje verder. Normaal gezien zorgt een kuisvrouw ervoor dat uw huis schoon is. Maar wat zou u ervan vinden als zij ook de boodschappen in huis zou halen, uw maaltijd klaar zou zetten of uw schone was zou strijken? Dat klinkt als muziek in uw oren, toch? In overleg kunt u een kuisvrouw van Easy Life ook deze werkzaamheden laten uitvoeren. Zo wordt het leven echt een stukje gemakkelijker!

Nog meer voordelen van dit poetsbureau in Turnhout

Als het gaat om een betrouwbare, goede hulp, dan is Easy Life hét beste poetsbureau dat u in de arm moet nemen. Maar er zijn nog meer voordelen te noemen voor het inschakelen van Easy Life. Zo hanteren zij een aantrekkelijk tarief én kan de huishoudhulp uitbetaald worden met dienstencheques. En de kosten van deze cheques zijn deels van de belasting af te trekken. Zo wordt het inzetten van een hulp wel erg interessant. Daarnaast zijn dienstencheques eenvoudig te bestellen en worden deze thuis bezorgd. U hoeft dan geen contant geld in huis te halen om de hulp te betalen. Veilig én gemakkelijk!

Wacht niet langer en neem contact op

U wilt vast net als meer dan 9.000 andere gezinnen, profiteren van de vele voordelen van Easy Life. Neem daarom direct contact op met dit professionele poetsbureau in Turnhout. De enthousiaste medewerkers zullen zo snel mogelijk op zoek gaan naar de best passende hulp voor u. U kunt eenvoudig het online aanvraagformulier invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Heel easy: zorgeloos genieten van de beste hulp, meer vrije tijd én een proper huis!

of bel
+32 1 449 04 28
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Elodie V. uit Evere heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els M. uit Stevoort heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie E. uit Sint-Gillis heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ronny W. uit Laakdal heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Birgit S. uit Ruddervoorde heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.