EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel poetsbureau in Sint-Niklaas? Dan bent u bij EasyLife aan het juiste adres. Dit poetsbureau in Sint-Niklaas kan u binnen korte tijd voorstellen aan een gedegen hulp in de huishouding. Zo bent u verzekerd van een professioneel gepoetst huis, waardoor u meer tijd overhoudt voor de écht belangrijke zaken!

Waarom een poetsbureau inschakelen?

EasyLife is niet zomaar een poetsbureau. Niet alleen besparen zij u kostbare tijd, zij zorgen ook voor een uitgebreide screening van de huishoudhulp. Op deze manier kunnen zij kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp waarborgen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u het huishouden onbekommerd aan uw huishoudhulp overlaten. Daarnaast kan EasyLife u alles vertellen over dienstencheques en mocht u het bestellen van dienstencheques liever aan hen overlaten, dan is dat geen enkel probleem.

Flexibel en servicegericht poetsbureau

Wat EasyLife een extra fijn poetsbureau maakt, is de flexibiliteit die zij bieden. Niet alleen kunt u uw voorkeur aangeven voor de werkdagen en -uren, ook kan de poetshulp meer voor u betekenen, dan enkel het zorgen voor een propere woning. In overleg kan de hulp ook andere taken uitvoeren dan de standaard poetswerkzaamheden. Misschien vindt u het wel fijn als de strijk gedaan is als u thuiskomt, of dat de boodschappen in huis gehaald zijn. En bent u laat thuis van uw job? Dan kan het heerlijk zijn als de maaltijd al klaargezet is. Kortom, EasyLife maakt u het leven graag echt een stuk gemakkelijker!

Poetsbureau in Sint-Niklaas met dienstencheques

Wanneer u via EasyLife een hulp in de huishouding laat komen, dan kunt u de hulp uitbetalen met dienstencheques. Deze dienstencheques kunt u eenvoudig bestellen bij Sodexo, of zoals hierboven al vermeld, kunt u er ook voor kiezen om EasyLife dit te laten regelen. Dienstencheques zijn een veilige en voordelige manier van betalen. U hoeft geen contant geld in huis te halen en de kosten die u maakt aan dienstencheques, zijn deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om een poetsbureau als EasyLife in te schakelen!

Poetsbureau in Sint-Niklaas vinden? EasyLife!

Maakt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, graag gebruik van de diensten van EasyLife? Neemt u dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers, vertel hen uw wensen en zij gaan op zoek naar de beste hulp in de huishouding in Sint-Niklaas!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid