Easy Life scoort
4.2 op basis van
13465 beoordelingen

Poetsbureau Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel poetsbureau in Sint-Niklaas? Dan bent u bij Easy Life aan het juiste adres. Dit poetsbureau in Sint-Niklaas kan u binnen korte tijd voorstellen aan een gedegen hulp in de huishouding. Zo bent u verzekerd van een professioneel gepoetst huis, waardoor u meer tijd overhoudt voor de écht belangrijke zaken!

Waarom een poetsbureau inschakelen?

Easy Life is niet zomaar een poetsbureau. Niet alleen besparen zij u kostbare tijd, zij zorgen ook voor een uitgebreide screening van de huishoudhulp. Op deze manier kunnen zij kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp waarborgen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u het huishouden onbekommerd aan uw huishoudhulp overlaten. Daarnaast kan Easy Life u alles vertellen over dienstencheques en mocht u het bestellen van dienstencheques liever aan hen overlaten, dan is dat geen enkel probleem.

Flexibel en servicegericht poetsbureau

Wat Easy Life een extra fijn poetsbureau maakt, is de flexibiliteit die zij bieden. Niet alleen kunt u uw voorkeur aangeven voor de werkdagen en -uren, ook kan de poetshulp meer voor u betekenen, dan enkel het zorgen voor een propere woning. In overleg kan de hulp ook andere taken uitvoeren dan de standaard poetswerkzaamheden. Misschien vindt u het wel fijn als de strijk gedaan is als u thuiskomt, of dat de boodschappen in huis gehaald zijn. En bent u laat thuis van uw job? Dan kan het heerlijk zijn als de maaltijd al klaargezet is. Kortom, Easy Life maakt u het leven graag echt een stuk gemakkelijker!

Poetsbureau in Sint-Niklaas met dienstencheques

Wanneer u via Easy Life een hulp in de huishouding laat komen, dan kunt u de hulp uitbetalen met dienstencheques. Deze dienstencheques kunt u eenvoudig bestellen bij Sodexo, of zoals hierboven al vermeld, kunt u er ook voor kiezen om Easy Life dit te laten regelen. Dienstencheques zijn een veilige en voordelige manier van betalen. U hoeft geen contant geld in huis te halen en de kosten die u maakt aan dienstencheques, zijn deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om een poetsbureau als Easy Life in te schakelen!

Poetsbureau in Sint-Niklaas vinden? Easy Life!

Maakt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, graag gebruik van de diensten van Easy Life? Neemt u dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers, vertel hen uw wensen en zij gaan op zoek naar de beste hulp in de huishouding in Sint-Niklaas!

of bel
03 369 40 43
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Diana Margarita L. uit Mechelen heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Margriet D. uit Nazareth heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nancy V. uit Tielt heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Robin V. uit Kermt heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Christine G. uit Overijse heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.