Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Sint-Martens-Latem

Schoonmaken is iets waar de meeste mensen door hun drukke leven nog maar weinig tijd voor hebben. Het huis kan dan al snel een zooitje worden, waardoor het een taak is die toch echt gedaan zal moeten worden. Gelukkig kan dit werk overgenomen worden door een beroep te doen op de hulp van een poetsbureau.

Betaalbaar poetsbureau in Sint-Martens-Latem

In de buurt van Sint-Martens-Latem kan de hulp ingeroepen worden van een poetsbureau. Deze zal ervoor zorgen dat een extra hulp in het huishouden taken overneemt die u anders zelf zou moeten doen. Hierbij kunt u denken aan klusjes zoals stofzuigen, dweilen, koken, wassen, strijken en de boodschappen doen.

Betalen met dienstencheques

De poetshulp van ons poetsbureau kan betaald worden door middel van een dienstencheque. Iedere cheque staat voor het uurloon van 9 Euro per uur van de poetshulp. Ook is iedere cheque voor 30 procent aftrekbaar, waardoor het voor u nog eens extra voordelig kan worden.

Bent u geïnteresseerd in wat extra hulp in het huishouden? Neem dan contact op met Easy Life Dienstencheques. Zij kunnen er al snel voor zorgen dat u de gemakken van een poetsbureau in Sint-Martens-Latem ervaart, waardoor u een stuk meer tijd krijgt om te genieten van uw vrije uren.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid