Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Poetsbureau Schoten

Een professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Schoten? Dat is Easy Life! Dit servicegericht poetsbureau neemt u graag tijd en moeite uit handen en stelt u snel voor aan de beste huishoudhulp in Schoten. Kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd, zodat u het huishouden met een gerust hart kunt overlaten aan de huishoudhulp. Heel easy!

Waarom een poetsbureau in Schoten inschakelen?

Heeft u het ook altijd zo druk met uw job? Bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te doen? Of heeft u gewoon geen goesting om uw tijd te verdoen aan kuisen? De reden om een poetsbureau in te schakelen is voor iedereen anders. Het resultaat is echter hetzelfde: een schoon en fris huis en meer tijd voor belangrijkere zaken! Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste huishoudelijke hulp.

Beste poetsbureau in Schoten

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan hoog in het vaandel bij Easy Life. Professionele hulp in de huishouding, met veel voordelen; dat is wat Easy Life u biedt. Enkel de beste poetshulpen worden bij Easy Life ingezet. Om dit te waarborgen, wordt elke poetshulp eerst gescreend, voordat hij of zij wordt ingezet. U kunt het huishouden dus zorgeloos uit handen geven.

Wat dit poetsbureau in Schoten kan bieden

Easy Life doet haar naam eer aan. Dit poetsbureau maakt het leven echt een stukje gemakkelijker. De poetshulp kan u namelijk niet enkel helpen met de standaard huishoudelijke taken, maar kan u ook andere werkzaamheden uit handen nemen. Wat dacht u ervan als de hulp ook uw strijk verzorgt, uw boodschappen doet of uw maaltijd klaarzet? Zo geniet u extra als u na een lange dag werken thuiskomt in een proper huis en ordelijk huishouden!

Dienstencheques handig en veilig

Het betalen van de poetshulp van Easy Life gaat eenvoudig en snel met dienstencheques. Deze cheques kunt u zelf online bestellen. U hoeft geen contant geld meer in huis te halen. Daarnaast zijn de kosten deels aftrekbaar van de belasting. Een huishoudhulp van dit professioneel poetsbureau in Schoten brengt dus veel gemak en extra voordeel!

Poetsbureau in Schoten vinden? Easy Life!

Geniet van de uitgebreide service en hoge kwaliteit van Easy Life. U kunt eenvoudig en snel het online aanvraagformulier invullen, maar ook telefonisch kunt u uw gegevens doorgeven. De kundige medewerkers staan u graag te woord bij eventuele vragen. Met plezier gaan zij op zoek naar de best passende hulp. Dat wordt zorgeloos genieten van een propere woning en meer vrije tijd!

of bel
+32 3 385 55 83
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Yassine M. uit Affligem heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Anita C. uit Borgloon heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Steve S. uit Heers heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Melek C. uit Machelen heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kristof V. uit Sint-Eloois-Winkel heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.