Easy Life scoort
4.0 op basis van
216 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Schilde

Dienstencheques: wat zijn het?

Dienstencheques zijn een initiatief van de overheid. De gedachte hierachter is om huishoudelijke hulp betaalbaar te maken en werkgelegenheid te creëren. Met dank aan de steun van de federale overheid blijft uw eigen bijdrage beperkt. De kosten die u per uur betaalt, liggen lager dan het netto-uurloon van uw huishoudhulp.
Maakt u gebruik van de diensten van het poetsbureau Schilde, dan helpt u mee jobs te creëren. Maar dat niet alleen: u kiest bovenal voor een betrouwbare dienstverlening tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

Betaalbare kwaliteit met steun van de overheid

Bij het Poetsbureau Schilde kunt u rekenen op uitstekende dienstverlening. Indien u hulp aanvraagt via ons poetsbureau moet u geen extra kosten betalen. U betaalt slechts de cheques die u vooraf aankoopt via Sodexo. Voor één uur huishoudelijke hulp betaalt u 9 euro, en na fiscale aftrek is dit nog slechts 6,30 euro per uur. Easylife selecteert voor u een gemotiveerde en professionele poetshulp. Ook kunt u gebruik maken van één van onze strijkateliers. Hier brengt u uw gewassen wasgoed in, om het vervolgens keurig gestreken weer terug te krijgen.
Kortom: betaalbare kwaliteit met steun van de overheid. Doe daarom vandaag nog uw voordeel met deze aantrekkelijke mogelijkheid! Het leven is per slot van rekening al druk genoeg.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 9000 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid