Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Poetsbureau Roeselare

Bent u op zoek naar een goed en professioneel poetsbureau in Roeselare? Dan bent u op de juiste plek beland. Als geen ander weet Easy Life hoe moeilijk het is, om een goede en betrouwbare huishoudhulp te vinden in Roeselare. Bespaar uzelf tijd en moeite en laat het zoeken naar de beste hulp over aan dit klantgericht poetsbureau in Roeselare!

Wanneer een poetsbureau inschakelen?

Komt u zelf tijd tekort door een drukke job of een druk gezin? Bent u misschien lichamelijk niet in staat om alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren? Of heeft u simpelweg een hekel aan poetsen? Wat de reden ook mag zijn: een poetshulp helpt u het leven echt gemakkelijker te maken. Al meer dan 14.000 gezinnen hebben vol tevredenheid gebruikgemaakt van de service van Easy Life, dus aarzel niet langer en bel dit betrouwbare poetsbureau in Roeselare!

Een betrouwbaar poetsbureau in Roeselare

De poetshulp die Easy Life aan u voor zal stellen, is zorgvuldig gescreend. Op deze manier wordt kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd. U hoeft zich dan ook nergens druk om te maken en kunt het huishouden zorgeloos overlaten aan de poetshulp. Heerlijk genieten van meer tijd voor uzelf en tegelijk ook een propere woning. Dat klinkt perfect, toch?

Extra taken overlaten aan de poetshulp

Een poetshulp komt natuurlijk uw woning kuisen, maar een poetshulp van Easy Life kan nog veel meer voor u betekenen! Wat dacht u ervan als de strijk gedaan is als u thuiskomt? Of dat de boodschappen in huis gehaald zijn? En een maaltijd die klaarstaat na een lange dag werken, klinkt ook wel heel aantrekkelijk, niet? In overleg kan een hulp van Easy Life deze taken ook voor u uitvoeren. U geeft uw wensen aan en Easy Life gaat op zoek naar de beste match.

Poetsbureau Easy Life: enkel voordelen!

Naast het feit dat Easy Life u veel werk uit handen neemt door het vinden van een poetshulp in Roeselare en de flexibiliteit en betrouwbaarheid van deze hulp, biedt Easy Life nog meer voordelen. De gewerkte uren van de hulp, zijn namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Deze cheques zijn eenvoudig te bestellen en worden bij u thuis geleverd. U hoeft geen contant geld meer in huis te halen en daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens deels aftrekbaar van de belasting! Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om een poetshulp van Easy Life in huis te halen!

Beste poetsbureau in Roeselare? Easy Life!

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, profiteren van de vele voordelen die een poetshulp van Easy Life biedt? Neemt u dan snel contact op met de servicegerichte medewerkers van Easy Life. Zij gaan direct voor u aan de slag om de best passende hulp voor u te vinden. Easy!

of bel
+32 5 149 02 08
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Loquet E. uit Stekene heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Gunter W. uit Heks heeft 34 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fadumo A. uit Diegem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lena V. uit Lebbeke heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joyce R. uit Poppel heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.