EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Roeselare

Bent u op zoek naar een goed en professioneel poetsbureau in Roeselare? Dan bent u op de juiste plek beland. Als geen ander weet EasyLife hoe moeilijk het is, om een goede en betrouwbare huishoudhulp te vinden in Roeselare. Bespaar uzelf tijd en moeite en laat het zoeken naar de beste hulp over aan dit klantgericht poetsbureau in Roeselare!

Wanneer een poetsbureau inschakelen?

Komt u zelf tijd tekort door een drukke job of een druk gezin? Bent u misschien lichamelijk niet in staat om alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren? Of heeft u simpelweg een hekel aan poetsen? Wat de reden ook mag zijn: een poetshulp helpt u het leven echt gemakkelijker te maken. Al meer dan 14.000 gezinnen hebben vol tevredenheid gebruikgemaakt van de service van EasyLife, dus aarzel niet langer en bel dit betrouwbare poetsbureau in Roeselare!

Een betrouwbaar poetsbureau in Roeselare

De poetshulp die EasyLife aan u voor zal stellen, is zorgvuldig gescreend. Op deze manier wordt kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd. U hoeft zich dan ook nergens druk om te maken en kunt het huishouden zorgeloos overlaten aan de poetshulp. Heerlijk genieten van meer tijd voor uzelf en tegelijk ook een propere woning. Dat klinkt perfect, toch?

Extra taken overlaten aan de poetshulp

Een poetshulp komt natuurlijk uw woning kuisen, maar een poetshulp van EasyLife kan nog veel meer voor u betekenen! Wat dacht u ervan als de strijk gedaan is als u thuiskomt? Of dat de boodschappen in huis gehaald zijn? En een maaltijd die klaarstaat na een lange dag werken, klinkt ook wel heel aantrekkelijk, niet? In overleg kan een hulp van EasyLife deze taken ook voor u uitvoeren. U geeft uw wensen aan en EasyLife gaat op zoek naar de beste match.

Poetsbureau EasyLife: enkel voordelen!

Naast het feit dat EasyLife u veel werk uit handen neemt door het vinden van een poetshulp in Roeselare en de flexibiliteit en betrouwbaarheid van deze hulp, biedt EasyLife nog meer voordelen. De gewerkte uren van de hulp, zijn namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Deze cheques zijn eenvoudig te bestellen en worden bij u thuis geleverd. U hoeft geen contant geld meer in huis te halen en daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens deels aftrekbaar van de belasting! Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om een poetshulp van EasyLife in huis te halen!

Beste poetsbureau in Roeselare? EasyLife!

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, profiteren van de vele voordelen die een poetshulp van EasyLife biedt? Neemt u dan snel contact op met de servicegerichte medewerkers van EasyLife. Zij gaan direct voor u aan de slag om de best passende hulp voor u te vinden. Easy!

of bel
051 49 02 08
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid