Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Poetsbureau Oudenaarde

Wilt u graag een professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Oudenaarde vinden? Een poetsbureau dat enkel de beste poetshulp levert? Een poetshulp die u kunt vertrouwen en waar u van op aan kunt? Dan bent u bij Easy Life op de juiste plek. Easy Life neemt u tijd en moeite uit handen en vindt een poetshulp die perfect bij uw wensen past. Wat een gemak!

Een betrouwbaar poetsbureau in Oudenaarde

Een goede en betrouwbare poetsvrouw in Oudenaarde vinden is niet eenvoudig. Wel als u de hulp inschakelt van Easy Life. Dit poetsbureau beschikt over een groot bestand poetsvrouwen, die allen een zorgvuldige screening doorstaan hebben. Op deze manier wordt kwaliteit en betrouwbaarheid van de poetsvrouw gewaarborgd. Dat betekent dat u het huishouden met een gerust hart over kunt laten aan de poetsvrouw en zorgeloos kunt genieten van uw vrije tijd!

Voordeel poetsbureau met dienstencheques

De poetsvrouw van Easy Life kunt u uitbetalen met dienstencheques. Weer een voordeel van dit professioneel poetsbureau. Dienstencheques zijn een eenvoudige en veilige manier om de gewerkte uren uit te betalen. Daarnaast kunt u de kosten voor het aanschaffen van dienstencheques gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Zo wordt het inzetten van dit poetsbureau in Oudenaarde wel erg aantrekkelijk en voordelig!

Extra service van Easy Life

Een poetsvrouw van Easy Life is niet zomaar een poetsvrouw. Extra service en gemak zijn bij Easy Life vanzelfsprekend. Niet alleen kan de poetshulp zorgen voor een propere woning; zij is in overleg ook bereid om andere huishoudelijke taken uit te voeren. Zo kan een poetshulp van Easy Life ook uw strijk verzorgen, de boodschappen in huis halen en zelfs uw maaltijd klaarzetten. Wat een gemak wanneer u na een lange dag werken thuis komt…

Poetsbureau in Oudenaarde? Easy Life!

Bent u overtuigd van de service, het gemak en de voordelen die Easy Life u biedt? Wacht u dan zeker niet langer en neem contact op met dit professioneel poetsbureau. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch of per e-mail. De medewerkers luisteren graag naar uw wensen en gaan daarna op zoek naar de beste match. Zo kunt u binnenkort niet alleen genieten van een propere woning, maar ook van meer vrije tijd! Dat is Easy Life!

of bel
+32 5 569 01 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Veerle G. uit Veurne heeft 20 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Van den Berghe P. uit Geraardsbergen heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Anneleen D. uit Duffel heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Cynthia D. uit Geel heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

RIET G. uit Eernegem heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.