Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Oostduinkerke

De gemakken van een extra hulp in het huishouden kunnen heel fijn zijn wanneer u weinig tijd heeft om het huis schoon te maken en andere klusjes bij te houden. Een poetsbureau kan er voor zorgen dat u die extra hulp krijgt, waardoor deze taken allemaal al voor u gedaan kunnen zijn. U hoeft dan zelf niets meer te doen.

Betaalbaar poetsbureau in Oostduinkerke

In Oostduinkerke is het mogelijk om gebruik te maken van een poetsbureau. Een poetshulp zal vervelende klusjes overnemen zoals koken, boodschappen doen, wassen, strijken, stoffen, dweilen en stofzuigen. U krijgt op die manier zelf veel meer vrije tijd.

Betalen met dienstencheques

De extra hulp in het huishouden wordt betaald door gebruik te maken van dienstencheques. Iedere cheque staat voor het uurloon van de poetshulp van 9 Euro per uur. Ook zijn alle cheques voor dertig procent aftrekbaar, wat het voor u niet alleen handig maar ook nog eens voordelig maakt.

Bij interesse kunt u een kijkje nemen op [www.Easy Life-dc.be](http://www.Easy Life-dc.be) voor meer informatie. Wij kunnen u snel verder helpen, waardoor u binnen een korte tijd kunt genieten van al de gemakken van een poetsbureau in Oostduinkerke."

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid