Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetsbureau Nieuwpoort

Een geschikt poetsbureau in Nieuwpoort vinden? Easy Life biedt de beste service en stelt u graag snel voor aan de beste poetshulp in Nieuwpoort. Professioneel en betrouwbaar, een hulp die zich aanpast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u zonder zorgen en met veel plezier genieten van meer vrije tijd en een propere woning. Wat een easy life…

Een betrouwbaar poetsbureau

De reden dat u een poetsbureau in Nieuwpoort zoekt, is waarschijnlijk omdat u er zeker van wilt zijn dat uw hulp professioneel en betrouwbaar is. Easy Life staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en vindt het vanzelfsprekend dat een poetshulp over deze eigenschappen beschikt. Om dit te kunnen waarborgen, wordt elke poetshulp eerst gescreend. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, kan zij aan u voorgesteld worden. Dat kleine stapje extra maakt Easy Life de beste partner bij het vinden van de beste poetshulp!

Poetsbureau met dienstencheques in Nieuwpoort

Een hulp in de huishouding vinden via Easy Life is zeer gunstig. U bent niet alleen verzekerd van een professionele hulp, maar u kunt de gewerkte uren uitbetalen met dienstencheques. Zo hoeft u niet iedere keer contant geld in huis te halen, maar bestelt u wanneer nodig heel simpel dienstencheques die dan thuis bezorgd worden. Een ander voordeel is dat de kosten die u voor deze dienstencheques maakt, deels aftrekbaar zijn van de belasting. Zo wordt het wel erg aantrekkelijk om een poetsbureau als Easy Life in te schakelen!

Extra gemak met Easy Life

De hulp die u via het Easy Life poetsbureau in Nieuwpoort vindt, is flexibel en kan u helpen bij veel verschillende huishoudelijke taken. Het hoeft dus niet alleen bij stoffen, stofzuigen en dweilen te blijven. Nee, een hulp via Easy Life kan veel meer voor u betekenen. In overleg kan de huishoudhulp ook andere taken voor u uitvoeren, zoals het doen van uw boodschappen, het klaarmaken van uw maaltijd of het verzorgen van uw strijk. Wat een gemak; dat is écht Easy Life!

Poetsbureau in Nieuwpoort: Easy Life!

Waarom zou u nog twijfelen om een poetsbureau in te schakelen? Easy Life is voordelig, flexibel, biedt vele mogelijkheden en levert de beste service. Dus, komt u tijd tekort, heeft u een hekel aan kuisen of bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Wacht niet langer en kies voor Easy Life.

Easy Life staat voor u klaar

De enthousiaste medewerkers van Easy Life helpen u graag bij het vinden van de beste hulp in Nieuwpoort. Neem daarom snel contact op, zodat u niet langer hoeft te wachten. U kunt het online aanvraagformulier invullen, maar ook telefonisch is Easy Life bereikbaar. U geeft uw wensen aan en Easy Life gaat direct aan de slag om de beste match te vinden!

of bel
+32 5 862 33 39
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ronny W. uit Laakdal heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie M. uit Lotenhulle heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Anja P. uit Drieslinter heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katrien B. uit Kuringen heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Maxime M. uit Lint heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.