Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Mechelen

Wanneer schoonmaken een bezigheid is geworden waar u zelf weinig tijd voor heeft, kan dit vervelende gevolgen hebben. Het huis kan namelijk al snel een rotzooi worden. Op zulke momenten kunt u gebruik maken van de hulp van een poetsbureau, die ervoor zorgt dat alle taken van u overgenomen worden met betrekking tot de schoonmaak van het huis.

Betaalbaar poetsbureau in Mechelen

In de buurt van Mechelen kunt u gebruik maken van een poetsbureau. Een poetshulp zal klusjes overnemen zoals koken, wassen, strijken, boodschappen doen, stofzuigen, stoffen, dweilen en nog meer. U hoeft dan zelf niets meer te doen aan het huishouden, waardoor u 's avonds rustig kunt genieten in een schoon huis.

Betalen met behulp van dienstencheques.

De extra hulp in het huishouden kan betaald worden met een dienstencheque. Alle dienstencheques staan voor 9 Euro, dit is het uurloon van de poetshulp. Ook zijn al deze cheques voor 30% aftrekbaar, waardoor het voor u als particulier erg voordelig kan zijn.

Bent u geïnteresseerd in de gemakken van een poetsbureau in Mechelen? Kijk dan eens rond op [www.Easy Life-dc.be](http://www.Easy Life-dc.be). Zij kunnen u dan al snel verder helpen waardoor u al snel meer rust in uw leven kunt krijgen."

of bel
015/ 69 01 55
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid