Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Maldegem

Schoonmaken is een bezigheid die bij de meeste mensen niet erg favoriet is. Het is op zo’n moment gelukkig mogelijk om gebruik te maken van de gemakken van een poetsbureau. Op die manier worden alle vervelende klusjes overgenomen waar u zelf geen tijd of zin in hebt. Zo kunt u thuis komen in een huis dat helemaal netjes en schoon is, waar u zelf niets voor hoeft te doen.

Betaalbaar poetsbureau in Maldegem

In de buurt van Maldegem is het mogelijk om gebruik te maken van een poetsbureau. Een extra hulp in het huishouden kan taken overnemen zoals stofzuigen, dweilen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken. Op die manier heeft u veel meer tijd over om te genieten van uw vrije uren.

Betalen met dienstencheques

Het is mogelijk om de extra hulp in het huishouden te betalen met een dienstencheque. Iedere cheque staat voor het uurloon van 9 Euro. Ook is iedere cheque voor 30 procent aftrekbaar, waardoor het voor u nog eens extra voordelig kan worden.

Wanneer u interesse heeft in de gemakken van een poetsbureau in Maldegem kunt u contact opnemen met Easy Life Dienstencheques. Zij kunnen er al heel snel voor zorgen dat u meer tijd krijgt om te rusten en te genieten.”

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid