Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Poetsbureau Lokeren

Een professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Lokeren? Dat is Easy Life! Dit uitstekende poetsbureau staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bespaar uzelf tijd en moeite en profiteer van de kennis en kunde van Easy Life, zodat u binnenkort zonder zorgen kunt genieten van een propere woning en meer vrije tijd!

Professioneel poetsbureau in Lokeren

Het vinden van een vakkundige poetsvrouw is niet eenvoudig. U wilt natuurlijk een goede poetsvrouw die haar werk nauwkeurig uitvoert en daarnaast betrouwbaar is. Maar hoe weet u van te voren of de hulp aan deze eisen voldoet? Tijd om Easy Life in te schakelen. Dit professioneel poetsbureau in Lokeren, screent elke poetsvrouw. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, wordt zij aan u voorgesteld. Op deze manier worden kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd en kunt u zorgeloos het huishouden overdragen.

Meer vrije tijd en extra gemak

Een poetshulp voert normaal de standaard huishoudelijke taken uit, waardoor uw huis er weer proper en fris uitziet. Maar, misschien hebt u ook wel behoefte aan extra gemak… Wat zou u ervan vinden als de strijk gedaan is, de boodschappen in huis gehaald zijn en zelfs de maaltijd voor u klaarstaat als u thuiskomt na een lange dag werken? In overleg kan de huishoudhulp van Easy Life dit allemaal voor u regelen. U geeft uw wensen aan bij Easy Life en zij zorgen ervoor dat de best passende hulp aan u voorgesteld wordt. Wat een service, wat een gemak!

Poetsbureau in Lokeren: enkel voordelen!

Service, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een poetshulp van Easy Life u biedt. Ook de mogelijkheid om de gewerkte uren te betalen met dienstencheques is zeer gunstig. De kosten van de dienstencheques zijn namelijk deels aftrekbaar van de belasting. Daarnaast hoeft u geen contant geld meer in huis te halen. Het bestellen van dienstencheques gaat heel eenvoudig online en worden bij u thuis bezorgd.

Poetsbureau in Lokeren? Easy Life!

Wilt u graag, samen met meer dan 14.000 andere gezinnen in België, profiteren van de vele voordelen die Easy Life biedt? Aarzelt u dan niet langer en neem direct contact op met de fijne medewerkers van Easy Life. Dit kunt u doen door het invullen van het online aanvraagformulier, maar u kunt ons ook per e-mail of telefonisch bereiken. Zonder zorgen heeft u binnenkort een propere woning en geniet u van meer vrije tijd! Dat is Easy Life!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Melissa L. uit Bree heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marc H. uit Wezemaal heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura L. uit Aarsele heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Charlotte W. uit Vorst heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laurens L. uit Sint-Pieters-Leeuw heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.