Easy Life scoort
4.2 op basis van
24041 beoordelingen

Poetsbureau Lier

Een opgeruimd huis en meer vrije tijd: wie wil dat nu niet? Toch is deze combinatie vaak niet gemakkelijk. Het huishouden is nu eenmaal nooit klaar. Laat een poetsbureau in Lier daarom een huishoudelijke hulp voor u vinden en Easy Life is dan de beste keuze. Dit professionele poetsbureau heeft voor al meer dan 14.000 gezinnen een betrouwbare en goede hulp gevonden. Een hulp neemt u veel werk uit handen, zodat u meer tijd overhoudt voor de écht belangrijke zaken!

Het beste poetsbureau van Lier

Wanneer u kiest voor Easy Life, dan bent u verzekerd van een ervaren en betrouwbare poetsvrouw. Elke hulp wordt namelijk eerst gescreend, alvorens zij via Easy Life mag werken. Op deze manier kan dit poetsbureau kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen en hoeft u zich geen zorgen te maken! Dat is lekker easy, toch?

Een poetsbureau in Lier dat méér doet

De reden dat u op zoek bent naar een poetsvrouw, is natuurlijk om u te helpen bij de huishoudelijke taken. Hierbij wordt in principe altijd gedacht aan werkzaamheden als stof afnemen, stofzuigen of dweilen. Maar een hulp via Easy Life kan u méér, veel meer taken uit handen nemen. In overleg kan de poetsvrouw ook andere taken uitvoeren, zoals het doen van uw strijk, het verzorgen van uw maaltijd of het in huis halen van de boodschappen. Zo bespaart u uzelf echt veel werk en houdt u meer vrije tijd over.

Poetsbureau met dienstencheques

Heeft Easy Life de beste poetsvrouw voor u gevonden en heeft zij u geholpen? Dan kunt u haar eenvoudig uitbetalen met dienstencheques. Naast het voordelige uurtarief van Easy Life, bespaart u ook nog eens geld door het uitbetalen middels dienstencheques. De kosten van deze cheques zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een poetsvrouw via dit poetsbureau in Lier wel heel aantrekkelijk!

Beste poetsbureau in Lier: Easy Life!

Bent u overtuigd van de uitgebreide service en de geweldige kwaliteit van een poetsvrouw van Easy Life? Wacht dan niet langer en profiteer van alle voordelen die dit poetsbureau u biedt. Neemt u direct contact op met de fijne medewerkers van Easy Life, zodat zij snel voor u op zoek kunnen gaan naar de beste poetsvrouw van Lier. Dan bent u op korte termijn verzekerd van een fris en opgeruimd huis en meer tijd voor uzelf!

of bel
+32 3 369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Semine D. uit Westmeerbeek heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

KARINE D. uit Diest heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Stijn F. uit Merelbeke heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Antoine W. uit Hamme heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lieve M. uit Olmen heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.