EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Koksijde

Bespaar uzelf een lange en tijdrovende zoektocht naar een betrouwbare en goede hulp en vertrouw op dit professionele poetsbureau in Koksijde: EasyLife! Deze expert neemt u graag alle zorgen uit handen en stelt u voor aan de beste huishoudhulp in Koksijde. Ook nemen zij eventueel de administratie van dienstencheques uit handen, zodat u écht zo veel mogelijk tijd overhoudt voor uw gezin, vrienden, hobby’s en werk.

Wanneer een poetsbureau inschakelen?

De reden om een huishoudhulp te vinden is voor iedereen anders. Misschien heeft u een drukke job, waardoor u weinig vrije tijd overhoudt, of bent u lichamelijk niet sterk genoeg om het huishouden te doen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon een hekel heeft aan kuisen of uw tijd liever besteedt aan andere zaken. Wat het ook mag zijn: EasyLife is een poetsbureau dat in Koksijde de beste hulp aan u voorstelt, zodat u meer tijd overhoudt én kunt genieten van een propere woning!

Professioneel poetsbureau in Koksijde

EasyLife is niet zomaar een poetsbureau. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Om deze redenen wordt elke hulp eerst gescreend voordat zij via EasyLife aan de slag mag gaan. Kwaliteit en betrouwbaarheid worden zo gewaarborgd. U kunt dus zorgeloos genieten van de diensten die EasyLife u biedt. Maar, daarnaast biedt EasyLife nog meer! De huishoudhulp kan namelijk meer voor u betekenen dan enkel het schoonmaken van uw woning. In overleg kan zij bijvoorbeeld ook uw maaltijd koken, uw strijk verzorgen of uw boodschappen in huis halen. Wat een service en gemak: dat is EasyLife!

Poetsbureau dat met dienstencheques werkt

De hulp die EasyLife aan u voorstelt, is uit te betalen met dienstencheques. Dit houdt in dat u vooraf dienstencheques bestelt bij Sodexo en daarmee de hulp betaalt. De kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques, is gedeeltelijk van de belasting af te trekken. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief van EasyLife, maakt het wel heel aantrekkelijk om dit poetsbureau in Koksijde in te schakelen!

Poetsbureau in Koksijde nodig? EasyLife!

De huishoudhulp kan wekelijks bij u langskomen, maar misschien vindt u tweewekelijks al voldoende. Bij EasyLife is alles mogelijk, als er maar minimaal vier uur per veertien dagen afgenomen wordt. Daarnaast kunt u bij de medewerkers van EasyLife aangeven welke extra taken u graag wilt overdragen aan de hulp. Op basis van uw wensen en behoeften, gaat EasyLife op zoek naar de beste match. Al meer dan 9.000 gezinnen gingen u voor en genieten nu van de uitgebreide service en kwaliteit van EasyLife!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid