Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Poetsbureau Hasselt

Als u op zoek bent naar het beste poetsbureau in Hasselt, dan bent u op de juiste plek. Easy Life staat garant voor service en kwaliteit en levert u de beste hulp in de huishouding in Hasselt. Zo neemt dit professioneel bureau u een zoektocht naar een betrouwbare hulp uit handen en kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd en een propere woning.

Betrouwbaarheid en kwaliteit: het beste poetsbureau

Er zijn meerdere poetsbureaus die hulp in Hasselt bieden, maar Easy Life is meer dan zomaar een poetsbureau. Elke hulp die via Easy Life werkt, is vooraf gescreend. Op deze manier kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Zo kunt u zorgeloos de hulp aan het werk laten gaan, zodat u uw tijd aan meer belangrijke zaken kunt besteden.

Poetsbureau voor een Easy Life

Hetgeen u gewend bent van een hulp in de huishouding, is het standaard huishoudelijk werk. Dan gaat het over het schoonmaken van de badkamer en het toilet, het afstoffen van uw meubilair en het stofzuigen en dweilen van de vloer. Maar, hoe fijn zou het zijn als een hulp meer dan dat voor u kan betekenen? Bij poetsbureau Easy Life wordt er geluisterd naar uw wensen. In overleg kunt u een hulp dan ook andere taken toebedelen, zoals het doen van uw boodschappen, het koken van een maaltijd of het verzorgen van uw was en uw strijk. Zo maakt Easy Life het dagelijks leven een stuk gemakkelijker voor u!

Voordelen van poetsbureau Easy Life

Dit poetsbureau in Hasselt biedt u vele voordelen. Niet alleen staat Easy Life voor service, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, ook is een hulp via dit poetsbureau voordelig te noemen. Niet alleen biedt Easy Life een goed tarief, ook is de hulp met dienstencheques te betalen. En dat brengt weer een belastingvoordeel met zich mee. Daarnaast kunt u dienstencheques eenvoudig bestellen, of u kunt dat door het poetsbureau laten regelen. U hoeft geen contant geld meer in huis te halen voor de hulp en dat is veilig en fijn. Deze voordelen hebben u vast kunnen overtuigen om snel contact op te nemen met hét poetsbureau van Hasselt: Easy Life!

Contact Easy Life: poetsbureau in Hasselt

Dat Easy Life het beste poetsbureau in Hasselt is, moge wel duidelijk zijn. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Zij helpen u graag snel verder bij het vinden van een goede en betrouwbare hulp in de huishouding in Hasselt. U kunt online het aanvraagformulier invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Na het inventariseren van uw wensen, gaat Easy Life op zoek naar de beste match. Geniet van een easy life!

of bel
+32 1 136 10 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Wendy V. uit Oud-Turnhout heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

LYnn D. uit Gent heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jeanne V. uit Liedekerke heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fonny D. uit Waasmunster heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ludovicus V. uit Baarle-Hertog heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.