EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Genk

Een professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Genk? Dat is EasyLife! Dit servicegericht poetsbureau neemt u graag tijd en moeite uit handen en stelt u op korte termijn voor aan de beste poetshulp in Genk. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid en kunt u het huishouden met een gerust hart overlaten aan de poetsvrouw. Wat een gemak!

Waarom een poetsbureau inschakelen?

Heeft u een drukke job? Bent u lichamelijk niet sterk genoeg om huishoudelijke taken op u te nemen? Of heeft u gewoon een hekel aan poetsen? De reden om een poetsbureau in te schakelen is voor iedereen anders. Het resultaat is echter hetzelfde: een propere woning en meer vrije tijd! EasyLife helpt u graag bij het vinden van de juiste hulp.

Beste poetsbureau in Genk

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop bij EasyLife. Professionele hulp in de huishouding, dat wil EasyLife aan u leveren. Om dit te bereiken, worden enkel de beste poetsvrouwen ingezet. Elke poetsvrouw heeft een zorgvuldige screening doorstaan, waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Wat dit poetsbureau in Genk biedt

EasyLife neemt graag een stap extra en biedt veel gemak. De huishoudhulp van EasyLife kan u namelijk niet alleen helpen bij het kuisen van uw huis. Ook kan de hulp in overleg andere taken uitvoeren, zoals het doen van de boodschappen, het verzorgen van uw strijk en zelfs het klaarzetten van uw maaltijd. Komt u thuis na een lange dag werken? Dan geniet u dubbel en dwars van alles wat de huishoudhulp van EasyLife voor u geregeld heeft. Dat is pas een easy life!

Poetsbureau met dienstencheques

Het uitbetalen van de huishoudhulp gaat eenvoudig en snel met dienstencheques. Deze cheques kunt u eenvoudig online bestellen bij EasyLife. U hoeft dus geen contant geld meer in huis te halen en rekent simpel de gewerkte uren af. Daarnaast kunt u de gemaakte kosten deels aftrekken van de belasting. Een poetshulp van EasyLife brengt dus veel gemak en extra voordeel!

Poetbureau in Genk nodig? EasyLife!

Wilt u genieten van de service en kwaliteit van EasyLife? Vult u dan het online aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met dit poetsbureau in Genk op. Nadat u uw wensen heeft aangegeven, gaan de kundige medewerkers direct op zoek naar de best passende huishoudhulp. Zo kunt u binnenkort genieten van een schoon huis, een efficiënt huishouden en meer vrije tijd!

of bel
089 69 03 08
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid