Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Poetsbureau Genk

Een professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Genk? Dat is Easy Life! Dit servicegericht poetsbureau neemt u graag tijd en moeite uit handen en stelt u op korte termijn voor aan de beste poetshulp in Genk. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid en kunt u het huishouden met een gerust hart overlaten aan de poetsvrouw. Wat een gemak!

Waarom een poetsbureau inschakelen?

Heeft u een drukke job? Bent u lichamelijk niet sterk genoeg om huishoudelijke taken op u te nemen? Of heeft u gewoon een hekel aan poetsen? De reden om een poetsbureau in te schakelen is voor iedereen anders. Het resultaat is echter hetzelfde: een propere woning en meer vrije tijd! Easy Life helpt u graag bij het vinden van de juiste hulp.

Beste poetsbureau in Genk

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop bij Easy Life. Professionele hulp in de huishouding, dat wil Easy Life aan u leveren. Om dit te bereiken, worden enkel de beste poetsvrouwen ingezet. Elke poetsvrouw heeft een zorgvuldige screening doorstaan, waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Wat dit poetsbureau in Genk biedt

Easy Life neemt graag een stap extra en biedt veel gemak. De huishoudhulp van Easy Life kan u namelijk niet alleen helpen bij het kuisen van uw huis. Ook kan de hulp in overleg andere taken uitvoeren, zoals het doen van de boodschappen, het verzorgen van uw strijk en zelfs het klaarzetten van uw maaltijd. Komt u thuis na een lange dag werken? Dan geniet u dubbel en dwars van alles wat de huishoudhulp van Easy Life voor u geregeld heeft. Dat is pas een easy life!

Poetsbureau met dienstencheques

Het uitbetalen van de huishoudhulp gaat eenvoudig en snel met dienstencheques. Deze cheques kunt u eenvoudig online bestellen bij Easy Life. U hoeft dus geen contant geld meer in huis te halen en rekent simpel de gewerkte uren af. Daarnaast kunt u de gemaakte kosten deels aftrekken van de belasting. Een poetshulp van Easy Life brengt dus veel gemak en extra voordeel!

Poetbureau in Genk nodig? Easy Life!

Wilt u genieten van de service en kwaliteit van Easy Life? Vult u dan het online aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met dit poetsbureau in Genk op. Nadat u uw wensen heeft aangegeven, gaan de kundige medewerkers direct op zoek naar de best passende huishoudhulp. Zo kunt u binnenkort genieten van een schoon huis, een efficiënt huishouden en meer vrije tijd!

of bel
+32 8 969 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Yassine M. uit Affligem heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura D. uit Puurs heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nicky M. uit Kasterlee heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Wendy H. uit Wijshagen heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Koen V. uit Lochristi heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.