EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Evergem

Het vinden van een goede en betrouwbare poets in Evergem is niet eenvoudig. EasyLife is een professioneel poetsbureau dat ook in Evergem de beste hulp in de huishouding aan u voor kan stellen. Zij nemen u graag tijd, moeite en zorgen uit handen, zodat u onbezorgd kunt genieten van meer vrije tijd.

Een poetsbureau in Evergem inschakelen

Heeft u een drukke job, bent u lichamelijk niet in staat om het huishouden te doen of heeft u simpelweg een hekel aan kuisen? Wat ook de reden mag zijn, een poetshulp is van grote toegevoegde waarde! Vooral wanneer u voor EasyLife als poetsbureau kiest. Want een huishoudhulp via EasyLife is niet zomaar een hulp!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Voordat een poetsvrouw via EasyLife aan de slag kan gaan, is zij gescreend en geschikt bevonden om voor dit poetsbureau te mogen werken. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare hulp die goed is in haar werk. Daarnaast is een poetsvrouw via dit poetsbureau in Evergem ook flexibel en kan zij meer voor u betekenen dan alleen het standaard huishoudelijk werk, zoals stoffen en stofzuigen. In overleg is zij ook in te zetten om uw boodschappen in huis te halen, uw maaltijd te bereiden of uw strijk te verzorgen. Wat een service, wat een gemak: écht EasyLife!

Poetsbureau en dienstencheques

Een huishoudhulp van EasyLife is uit te betalen met dienstencheques. Deze cheques bestelt u zelf vooraf bij Sodexo, of u kunt de medewerkers van EasyLife dit laten regelen. De cheques worden dan bij u thuis bezorgd en u hoeft dus niet de deur uit om contant geld in huis te halen. Handig én veilig. Een ander voordeel van dienstencheques is dat de kosten gedeeltelijk van de belasting aftrekbaar zijn. Zo wordt het wel heel gunstig om een hulp via poetsbureau EasyLife in te schakelen!

Poetsbureau in Evergem nodig? EasyLife!

Bent u overtuigd van de kwaliteit en uitgebreide service die EasyLife biedt? En wilt u zo snel mogelijk via dit poetsbureau de beste huishoudhulp in Evergem vinden? Vult u dan het online aanvraagformulier in, of bel direct met de enthousiaste medewerkers van EasyLife. U geeft uw wensen aan en zij gaan op zoek naar de beste match voor u. Al meer dan 14.000 gezinnen gingen u voor en genieten volop van de service van EasyLife, van meer vrije tijd én van een propere woning!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid