Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Poetsbureau Evergem

Het vinden van een goede en betrouwbare poets in Evergem is niet eenvoudig. Easy Life is een professioneel poetsbureau dat ook in Evergem de beste hulp in de huishouding aan u voor kan stellen. Zij nemen u graag tijd, moeite en zorgen uit handen, zodat u onbezorgd kunt genieten van meer vrije tijd.

Een poetsbureau in Evergem inschakelen

Heeft u een drukke job, bent u lichamelijk niet in staat om het huishouden te doen of heeft u simpelweg een hekel aan kuisen? Wat ook de reden mag zijn, een poetshulp is van grote toegevoegde waarde! Vooral wanneer u voor Easy Life als poetsbureau kiest. Want een huishoudhulp via Easy Life is niet zomaar een hulp!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Voordat een poetsvrouw via Easy Life aan de slag kan gaan, is zij gescreend en geschikt bevonden om voor dit poetsbureau te mogen werken. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare hulp die goed is in haar werk. Daarnaast is een poetsvrouw via dit poetsbureau in Evergem ook flexibel en kan zij meer voor u betekenen dan alleen het standaard huishoudelijk werk, zoals stoffen en stofzuigen. In overleg is zij ook in te zetten om uw boodschappen in huis te halen, uw maaltijd te bereiden of uw strijk te verzorgen. Wat een service, wat een gemak: écht Easy Life!

Poetsbureau en dienstencheques

Een huishoudhulp van Easy Life is uit te betalen met dienstencheques. Deze cheques bestelt u zelf vooraf bij Sodexo, of u kunt de medewerkers van Easy Life dit laten regelen. De cheques worden dan bij u thuis bezorgd en u hoeft dus niet de deur uit om contant geld in huis te halen. Handig én veilig. Een ander voordeel van dienstencheques is dat de kosten gedeeltelijk van de belasting aftrekbaar zijn. Zo wordt het wel heel gunstig om een hulp via poetsbureau Easy Life in te schakelen!

Poetsbureau in Evergem nodig? Easy Life!

Bent u overtuigd van de kwaliteit en uitgebreide service die Easy Life biedt? En wilt u zo snel mogelijk via dit poetsbureau de beste huishoudhulp in Evergem vinden? Vult u dan het online aanvraagformulier in, of bel direct met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. U geeft uw wensen aan en zij gaan op zoek naar de beste match voor u. Al meer dan 14.000 gezinnen gingen u voor en genieten volop van de service van Easy Life, van meer vrije tijd én van een propere woning!

of bel
+32 5 030 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Anik S. uit Hofstade heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Miranda A. uit Schilde heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lieze V. uit Kortrijk heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katrien D. uit Wingene heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ellen M. uit Neeroeteren heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.