Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Poetsbureau Duffel

Komt u ook tijd te kort om uw huishouden op orde te houden? Hebt u er genoeg van om naast uw werk ook nog het huis te moeten poetsen? Als professioneel poetsbureau, helpen wij u graag aan de beste huishoudelijke hulp in Duffel. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken om het huishouden en kunt u zorgeloos genieten van meer vrije tijd en een propere woning.

Easy Life voor een betrouwbare én professionele hulp

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid: dat is waar Easy Life voor staat. Om dit te kunnen waarborgen, zorgt dit professioneel poetsbureau ervoor dat iedere hulp eerst gescreend wordt voordat zij aan de slag kunnen gaan via dit bureau. Wordt een hulp aan u voorgesteld, dan heeft hij of zij dus voldaan aan de strenge eisen van Easy Life. Op deze manier bent u zeker van een bekwame en betrouwbare hulp in de huishouding. Dit poetsbureau kan ook in Duffel de juiste hulp vinden voor u.

Taken die via Easy Life uitgevoerd worden

U bent vast gewend dat een huishoudelijke hulp vooral taken uitvoert zoals stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar dit poetsbureau kan in Duffel ook hulp bieden op andere gebieden. In overleg kunt u de hulp namelijk ook andere taken laten doen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van uw strijk, het doen van de boodschappen of het klaarmaken van uw maaltijd. Zo kan de hulp enorm veel werk uit handen nemen en kunt u zich richten op de écht belangrijke zaken!

Voordelen van poetsbureau Easy Life

Naast het feit dat u zelf geen tijd kwijt bent aan het zoeken naar een degelijke hulp in de huishouding, biedt Easy Life nog andere voordelen. Een hulp via Easy Life, kunt u uitbetalen middels dienstencheques. Dat is een veilige en eenvoudige manier van betalen en daarnaast zijn de kosten ervan gedeeltelijk van de belasting af te trekken. Dat is dus erg voordelig en maakt het wel erg aantrekkelijk om een hulp in de huishouding te vinden via dit poetsbureau in Duffel!

Een hulp in Duffel via Easy Life

Wilt u profiteren van de vele voordelen die dit poetsbureau voor u te bieden heeft? Aarzel dan niet en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, per e-mail of telefonisch. Nadat u uw wensen aan Easy Life kenbaar hebt gemaakt, gaan de medewerkers direct op zoek naar de beste match. Geef de zoektocht naar de beste hulp uit handen en geniet straks van een schoon huis en meer tijd voor uzelf!

of bel
+32 3 449 70 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Agnes V. uit Tessenderlo heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Brigitte H. uit Zutendaal heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nadine P. uit Bornem heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sari M. uit Eke heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Richard G. uit Kermt heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.