Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Poetsbureau Dilbeek

Beste poetsbureau van Dilbeek vinden? Easy Life! Dit professioneel poetsbureau is servicegericht en heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Dus, komt u tijd tekort voor het huishouden en kunt u wel een helpende hand gebruiken? Dan biedt een poetshulp van Easy Life de oplossing. Altijd een schone woning en wat meer tijd voor uzelf.

Betrouwbaar poetsbureau in Dilbeek

Wanneer u een poetshulp neemt, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze betrouwbaar is en haar werk goed doet. Easy Life stelt dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Als professioneel poetsbureau screent Easy Life elke poetshulp voordat hij of zij in het bestand wordt opgenomen. Kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen zo gewaarborgd worden. Geef uw huishouden zorgeloos uit handen en geniet van alle voordelen!

Uitgebreide hulp in de huishouding

Easy Life neemt graag een stapje extra voor haar klanten. Een poetshulp voert vaak enkel de standaard huishoudelijke taken uit, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar, kijkt u elke week op tegen het doen van de grote boodschappen, of het wegwerken van de strijk? Dan biedt Easy Life de oplossing. In overleg zijn dit soort werkzaamheden ook uit te besteden aan de huishoudhulp. Wanneer u vooraf duidelijk uw wensen aangeeft, gaat dit poetsbureau in Dilbeek op zoek naar de beste match! Zo maakt Easy Life het leven echt een stuk gemakkelijker!

De vele voordelen van poetsbureau Easy Life in Dilbeek

Dit poetsbureau in Dilbeek is het beste bureau voor het vinden van een eerlijke, professionele en flexibele poetshulp. Voordelig mag Easy Life zich ook noemen. Met een zeer concurrerend uurtarief, maken zij het betaalbaar om een hulp te nemen. Daarnaast is de poetshulp ook uit te betalen met dienstencheques, die deels aftrekbaar zijn van de belasting. Easy Life: enkel voordelen!

Direct contact met Easy Life!

Geniet, samen met meer dan 17.500 gezinnen in België, van de service en het gemak van Easy Life. Neemt u snel contact op met de enthousiaste medewerkers van dit poetsbureau in Dilbeek en laat u informeren over de mogelijkheden. U kunt ook het online aanvraagformulier invullen, waarna Easy Life op zoek gaat naar de beste hulp voor u. Zo kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd en een goed geregeld huishouden!

of bel
+32 2 669 92 96
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Katleen D. uit Londerzeel heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Susy J. uit Westerlo heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Wim R. uit Borgerhout heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Charlotte V. uit Avelgem heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joost D. uit Duffel heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.