Easy Life scoort
4.2 op basis van
12914 beoordelingen

Poetsbureau Brecht

Wilt u genieten van meer vrije tijd en een schoon huis? Dat lijkt een onhaalbare combinatie, maar niet wanneer u Easy Life inschakelt! Dit poetsbureau kan ook in Brecht een betrouwbare en goede huishoudhulp voor u vinden. Als expert in de huishouding weet Easy Life namelijk aan welke eisen de beste en meest betrouwbare huishoudhulp moet voldoen. Ga niet zelf op zoek, maar laat Easy Life het werk voor u doen. Dan bent u verzekerd van een professionele huishoudelijk hulp en kunt u zorgeloos genieten van meer vrije tijd.

Het beste poetsbureau in Brecht

Mocht u Easy Life inschakelen om voor u huishoudelijke hulp in Brecht te vinden, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare poetsvrouw. Easy Life screent namelijk alle poetsvrouwen, voordat zij eventueel voorgesteld worden aan een klant. Zo kan dit poetsbureau kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp waarborgen en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Werkzaamheden

De reden dat u een poetsvrouw in huis haalt, is natuurlijk om u te helpen bij het schoon houden van uw woning. In de meeste gevallen zal een poetsvrouw standaard werkzaamheden uitvoeren, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar wist u dat een hulp via Easy Life veel meer voor u kan betekenen? In overleg kan zij namelijk ook andere taken uitvoeren. Mocht u dus een hekel hebben aan boodschappen doen, koken of strijken, dan is dit poetsbureau in Brecht het adres waar u moet zijn! Op basis van uw wensen gaat Easy Life op zoek naar de beste match. Wat een gemak, wat een service: dat is Easy Life!

Poetsbureau in Brecht met dienstencheques

De gewerkte uren die een hulp van Easy Life heeft gemaakt, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat daarbij gelijk aan één dienstencheque. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, zijn deels aftrekbaar van de belasting. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief van de hulp, maakt het inzetten van een poetsvrouw via Easy Life wel erg aantrekkelijk! Dienstencheques zijn daarnaast ook nog eens handig én veilig, omdat u geen contant geld in huis hoeft te halen. Wat een voordelen!

Easy Life: beste poetsbureau in Brecht

U bent vast overtuigd van de vele voordelen en geweldige service die Easy Life te bieden heeft. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de enthousiaste werknemers van Easy Life. Binnen enkele minuten heeft u het aanvraagformulier ingevuld, of u kunt telefonisch contact opnemen. Nadat uw wensen bekend zijn, gaat Easy Life op zoek naar de beste match, zodat u snel van meer vrije tijd en een schone woning kunt genieten.

of bel
03 369 92 57
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Liliane D. uit Erembodegem heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Steffie V. uit Kerksken heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Saskia V. uit Boortmeerbeek heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Erwin V. uit Zandhoven heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart G. uit Lede heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.