EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Brecht

Wilt u genieten van meer vrije tijd en een schoon huis? Dat lijkt een onhaalbare combinatie, maar niet wanneer u EasyLife inschakelt! Dit poetsbureau kan ook in Brecht een betrouwbare en goede huishoudhulp voor u vinden. Als expert in de huishouding weet EasyLife namelijk aan welke eisen de beste en meest betrouwbare huishoudhulp moet voldoen. Ga niet zelf op zoek, maar laat EasyLife het werk voor u doen. Dan bent u verzekerd van een professionele huishoudelijk hulp en kunt u zorgeloos genieten van meer vrije tijd.

Het beste poetsbureau in Brecht

Mocht u EasyLife inschakelen om voor u huishoudelijke hulp in Brecht te vinden, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare poetsvrouw. EasyLife screent namelijk alle poetsvrouwen, voordat zij eventueel voorgesteld worden aan een klant. Zo kan dit poetsbureau kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp waarborgen en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Werkzaamheden

De reden dat u een poetsvrouw in huis haalt, is natuurlijk om u te helpen bij het schoon houden van uw woning. In de meeste gevallen zal een poetsvrouw standaard werkzaamheden uitvoeren, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar wist u dat een hulp via EasyLife veel meer voor u kan betekenen? In overleg kan zij namelijk ook andere taken uitvoeren. Mocht u dus een hekel hebben aan boodschappen doen, koken of strijken, dan is dit poetsbureau in Brecht het adres waar u moet zijn! Op basis van uw wensen gaat EasyLife op zoek naar de beste match. Wat een gemak, wat een service: dat is EasyLife!

Poetsbureau in Brecht met dienstencheques

De gewerkte uren die een hulp van EasyLife heeft gemaakt, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat daarbij gelijk aan één dienstencheque. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, zijn deels aftrekbaar van de belasting. Dit, in combinatie met het voordelige uurtarief van de hulp, maakt het inzetten van een poetsvrouw via EasyLife wel erg aantrekkelijk! Dienstencheques zijn daarnaast ook nog eens handig én veilig, omdat u geen contant geld in huis hoeft te halen. Wat een voordelen!

EasyLife: beste poetsbureau in Brecht

U bent vast overtuigd van de vele voordelen en geweldige service die EasyLife te bieden heeft. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de enthousiaste werknemers van EasyLife. Binnen enkele minuten heeft u het aanvraagformulier ingevuld, of u kunt telefonisch contact opnemen. Nadat uw wensen bekend zijn, gaat EasyLife op zoek naar de beste match, zodat u snel van meer vrije tijd en een schone woning kunt genieten.

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid