Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Poetsbureau Beringen

U bent op zoek naar een professioneel en betrouwbaar poetsbureau in Beringen? Dan bent u bij Easy Life op de juiste plek. Dit poetsbureau waar service voorop staat, neemt u tijd en moeite uit handen en stelt u graag voor aan de beste huishoudhulp in Beringen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat het huishouden met een gerust hart over aan de huishoudhulp. Wat een gemak!

Een poetsbureau inschakelen

Bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk uit te voeren? Heeft u het druk met uw gezin, hobby of job? Of heeft u simpelweg een hekel aan kuisen? Een poetsbureau inschakelen is de oplossing. Zo wordt u veel werk uit handen genomen met als resultaat: een proper huis en meer tijd voor de écht belangrijke zaken! Dit poetsbureau in Beringen helpt u graag bij het vinden van de juiste hulp in huis.

Beste poetsbureau in Beringen

Bij Easy Life staat service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Dit poetsbureau in Beringen zorgt voor een professionele huishoudhulp. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit, zorgt Easy Life ervoor dat elke hulp eerst gescreend wordt, alvorens ingezet te worden. Goed werk en betrouwbaarheid worden zo gewaarborgd.

Wat Easy Life als poetsbureau in Beringen biedt

Easy Life neemt altijd een stapje extra. Dat betekent ook extra gemak voor u. Een poetshulp van Easy Life helpt u graag niet alleen bij het schoonmaken van uw woning. In overleg kan hij of zij ook andere taken uitvoeren. Denkt u daarbij aan het doen van de boodschappen, het wegwerken van uw strijk of zelfs het klaarzetten van een maaltijd. Komt u thuis na een lange dag werken? Dan is het extra genieten van de luxe dat alles al voor u geregeld is. Easy Life maakt het leven echt een stukje makkelijker!

Poetsbureau met dienstencheques

Wanneer u een huishoudhulp via Easy Life inzet, dan geeft dat nog meer voordelen. De poetshulp van dit poetsbureau in Beringen is namelijk uit te betalen door middel van dienstencheques. Deze zijn eenvoudig online te bestellen. Mocht u daar graag hulp bij hebben, dan kunt u altijd bij de medewerkers van Easy Life terecht. Met dienstencheques hoeft u geen contant geld meer in huis te halen en rekent u eenvoudig de gewerkte uren af. Daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens voor een deel aftrekbaar van de belasting. Wat een voordeel!

Poetsbureau in Beringen nodig? Easy Life!

Wilt u ook graag genieten van alle voordelen van Easy Life? Neemt u dan direct contact op met de bedreven medewerkers van dit poetsbureau in Beringen. Dit kan via het online aanvraagformulier of telefonisch. Geeft u uw wensen aan, dan gaan zij op zoek naar de best passende hulp voor u. Zo kunt u binnenkort genieten van een propere woning, een efficiënt huishouden en meer tijd voor uzelf!

of bel
+32 1 136 96 87
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Natascha Y. uit Geel heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Cheyenne H. uit Buggenhout heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Margot V. uit Anzegem heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eline F. uit Oosterzele heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Liesbeth V. uit Gierle heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.